Connect with us

Tu Poti Sa Gasesti Numarul 425? Cand Mi-au Aratat Unde Se Afla, Mi-a Cazut Fata!

De Citit

Tu Poti Sa Gasesti Numarul 425? Cand Mi-au Aratat Unde Se Afla, Mi-a Cazut Fata!

Ochiul si creierul interpreteaza semnalele vizuale in moduri diferite. Cand vezi o serie de imagini similare, cum ar fi numere sau litere, creierul tau incearca sa gaseasca un model. Oamenii iubesc acest gen de puzzle atat de mult tocmai pentru ca te provoaca sa gandesti mai departe decat ceea ce privesti.

Multi au dificultati cu acest puzzle format din cifre. Provocarea ar trebui sa fie simpla: Gaseste numarul 425 printre restul numerelor. Problema majora este ca puzzle-ul ofera foarte multa informatie vizuala in plus, care intrerupe concentrarea. Pe langa repetitia cifrelor 4, 2 si 5 in mai multe locuri si asemanarea dintre 0 si 8, si fondul pe care acestea sunt scrise te incurca. Numerele sunt foarte greu de vazut tocmai pentru ca creierul tau incearca constant sa priveasca fondul din spatele lor. Semnul galben este si acesta o distractie in plus.

425-1 (1)

Deci cum gasesti numarul 425? Cauta prima data cifra 4 si apoi incearca sa vezi 2 si 5 aliniate langa ea pe o linie dreapta orizontala, verticala sau diagonala.

Bineinteles, ca multi se contrazic si spun ca exista mai mult decat o versiune de ‘425’ in acest sir pentru ca instructiunile nu specifica in mod clar ca trebuie sa fie aliniate de la stanga la dreapta pe linie dreapta.

Asadar, in acest puzzle exista opt versiuni ale numarului ‘425’

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top