Connect with us

TU ȘTII? 9 din 10 persoane nu pot ghici ce este această mașinărie și la ce se folosește!

De Citit

TU ȘTII? 9 din 10 persoane nu pot ghici ce este această mașinărie și la ce se folosește!

Vorbim despre rodul creativității ori de câte ori avem o idee nouă, inovativă, originală sau pur și simplu o perspectivă diferită asupra unei probleme vechi.

Analizează imaginea pe care am prezentat-o și încearcă sa-ți dezvolți gândirea creativa. 9 din 10 oameni nu au știut sa spună ceea ce văd in fotografie decât dupa ce cineva le-a spus.

Privește fotografia și o sa observi câteva caracteristici interesante care includ un cablu de alimentare și o parte circulară cu mai multe cordoane. Fiecare dintre cabluri are cam aceiași dimensiune. Acest dispozitiv special a fost extrem de popular in jurul anului 1950.

Când te gândești la asta, realizezi ca toate actrițele din acea perioada aveau așa ceva chiar la ele acasă! Daca nici aceste indicii nu sunt suficiente, trebuie să-ți spun ce este: un aparat pentru bucle și păr permanent.

Mașinăria a primit un brevet în anul 1928, iar cea care a inventat-o se numește Marjorie Joyner. La acea vreme deținea un salon pentru femeile de origine afro-americana si a venit cu această idee, cu aceast aparat, deși nu i-a fost ușor să lucreze cu el. Procesul prin care obțineai un par permanent buclat nu era deloc ușor și uneori putea să dureze chiar și o zi întreagă. Nu mai spun că folosirea aparatului rezulta în mult păr ars și degradat. De aceea, cele care își amintesc aparatul, apreciaza foarte mult produsele chimice pentru părul permanent pe care le folosim în ziua de azi.

Tu îți amintești să fi văzut asa ceva până acum? Sau pe cineva folosind-o? Ia DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi și testează-le cunoștiințele!

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top