Connect with us

Uimitor! Ce Spun FRUNZELE despre tine! Alege si descopera!

De Citit

Uimitor! Ce Spun FRUNZELE despre tine! Alege si descopera!

Fie toamnă fie vară, cu siguranță ai o frunză preferată, mai ales dacă ne rezumăm la imaginea de mai sus.
Alege un dintre acestea pe care o preferi și află cum îți poate dezvălui secretele de personalitate în funcție de culoarea ei.

wertyuikujhtgrfe

Care frunză este cea pe care o preferi:

1. Frunza neagră
2. Frunza roșie
3. Frunza verde
4. Frunza maronie

Iată cum poți interpreta rezultatul în funcție de alegerea făcută:

1. Frunza neagră

Succesul și puterea sunt cele care te ghidează în viață. Ești mereu pe cont propriu și ești mereu hotărâtă asupra deciziilor luate și controlul reprezintă o mare satisfacție pentru tine.
O fire conservatoare și convențională sunt cu siguranță caracteristice persoanei tale iar uneori tinzi să exagerezi cu seriozitatea. Ar fi bine să mai și zâmbești din când în când deoarece poți părea uneori intimidantă, chiar și pentru cei dragi.

2. Frunza roșie

Dacă ai ales această frunză, cu siguranță ești o persoană plină de optimism și curaj. Activitățile care implică mișcarea și acțiunea te definesc întru totul și ai instinctele unei supraviețuitoare.
Cu siguranță îți place să ieși mereu în evidență iar celelalte persoane par a fi mereu atrase de sentimentele pe care le „împrăștii” în jur. Fără îndoială ești o persoană foarte interesantă din toate punctele de vedere.

3. Frunza verde

O persoană practică, mereu realistă și care emană dragoste față de natură, aceasta este schița personalității tale. Fie ai parte din plin de echilibru și liniște, fie depui eforturi mari pentru a le găsi, lucru care te va neliniști și te va tulbura uneori destul de mult.
Ești o fire care nu se ferește să împartă cu cei din jur și pari a fi mâna de ajutor de care oricine ar avea nevoie în situațiile mai complicate, deoarece tu reușești mereu să rămâi cu capul pe umeri și poți oricând să conduci.
Atentă față de persoanele din jur, nu trebuie să te neglijezi nici pe tine, altfel nu vei mai putea face față așa cum trebuie situațiilor care apar.

4. Frunza maronie

Ai un suflet cald, generos și ești mereu plină de optimism și bună voință. Firea ta încrezătoare este una de invidiat și pari a te împrieteni foarte repede cu cei din jur, fiind o persoană agreată mereu de aceștia.
Nu ești agresivă, ești mereu hotărâtă și determinată și pari a fi mult mai veselă decât acele persoane care au ales culoarea roșie.

Dezvoltarea ta personală se întărește prin intermediul socializării cu cei din jur și mereu reușești să aduci laolaltă persoanele dragi ție. Chiar din această cauză ești atrasă de petreceri și de orice evenimente ce presupun socializare și discuții, lucru care te transformă mereu în sufletul petrecerii. Dacă cineva are mereu un cuvânt de spus, cu siguranță tu ești aceea, însă nu ca să critici ci ca să binedispui.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top