Connect with us

UIMITOR! Cum poţi recunoaşte dimensiunile unui vagin fără să îl vezi

De Citit

UIMITOR! Cum poţi recunoaşte dimensiunile unui vagin fără să îl vezi

Exista „criterii specifice”, care tin uneori „de detalii aproape nebagate in seama, dar pe care totusi, cunoscandu-le, putem sa ne alegem mult mai usor fiinta ideala pentru o partida de sex, potrivit specialistilor. Care subliniaza ca atat femeile, cat si barbatii au cateva caracteristici comune ce pot fi desprinse din analiza faciala.

Astfel, o femeie cu buzele subtiri are un vagin ingust si adanc, iar daca are obrajii ingusti ea are vaginul mic. Liniile adanci din jurul gurii indica o dorinta sexuala accentuata. De asemenea, o persoana cu barbia puternica si proeminenta este adeseori inzestrata cu un potential erotic foarte ridicat. Cei care au in barbie o gropita manifesta o virilitate foarte mare, in cazul barbatilor si o feminitate deosebit de puternica, in cazul femeilor.

Scurt si larg
Daca femeia are fruntea ingusta si nasul turtit, putem intui ca vaginul ei este scurt si larg in exterior acesta pare ingust si plat, dar interiorul lui va fi de fapt foarte larg, insa scurt. Daca femeia are ochii mari, este foarte posibil ca ea sa aiba un vagin mare si umed. Se spune ca vaginul secreta fluide la fel de repede precum o fac ochii.

O femeie mioapa are in general un vagin adanc
Traditia taoista afirma chiar ca, cu cat femeia este mai mioapa, cu atat vaginul sau este mai adanc. Daca o femeie are gura mica si degetele scurte, ea va avea vaginul scurt.

Daca are buze groase, mari, vaginul sau va fi larg si mare. Daca o femeie are maxilarele si obrajii ingusti, ea are vaginul mic si ingust.

Buzele proeminente si contractate indica un vagin elastic. Acesta este genul de vagin care vibreaza intr-un mod foarte placut in timpul fuziunii amoroase si de aceea este considerat de multi barbati ca fiind cel mai incitant. Taoistii se refera la acesta denumindu-l „vagin vorbitor”, datorita multitudinii de senzatii pe care le poate exprima.

De vaduva
Printre altele, daca o femeie are pometii foarte proeminenti, structura numita si „obraji de vaduva”, aceasta indica faptul ca are vaginul foarte adanc si o puternica dorinta sexuala. Potrivit specialistilor, acest tip de femeie are un potential erotic foarte mare si va fi satisfacuta numai de catre un barbat puternic, capabil sa isi controleze energia sexuala, „caci altfel exista tendinta de a-si epuiza sexual iubitul, devorandu-l de placere si dorinta”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top