Connect with us

Uite câţi copii o să ai în funcţie de zodie!

De Citit

Uite câţi copii o să ai în funcţie de zodie!

Fiecare fată se gândește să se căsătorească într­o bună zi și să devină mămică. Deși nu toate fetele sunt foarte iubitoare, în momentul în care vor da naștere propriilor lor prunci, automat se naște și instinctul matern, făcându­le astfel să devină niște mămici iubitoare și drăgăstoase.

Planurile despre numărul de copii diferă în funcție de persoană. Unele fete își doresc unu­doi copii, altele își doresc mai mult de doi­trei copii. Dar cel mai bine ar fi să nu ne mai facem noi atâtea planuri, ci să îl lăsăm pe Bunul Dumnezeu să decidă numărul copiilor pe care îi vom avea.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Mamele născute în zodia Berbec sunt mame iubitoare, pline de energie și iubesc să se afle în preajma copiilor. Acestea vor avea aproximativ doi­trei copii, deoarece în ciuda dragostei părintești, nu au foarte multă răbdare cu copilașii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Mămicile Taur sunt foarte tandre, iubitoare și grijulii. Ele văd familia perfectă ca fiind formată doar dintr­un băiat și o fetiță.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Aceste mămici vor avea cam doi­trei copii. Pe parcursul creșterii lor, acestea vor avea ocazia să cunoască și să învețe diverse lucruri alături de copilașii lor, lucruri pe care acestea nu le­au putut învăța în copilăria lor. Acestea au posibilitatea de a naște gemeni.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Femeile din zodiac Rac sunt născute pentru a fi mame, deși își doresc un singur copil, pe care să îl crească și căruia să îi ofere toate lucrurile frumoase posibile

Leu (23 iulie – 23 august)
Aceste mămici vor avea mai mult de trei copii, care vor fi exact așa cum își doresc ele, fiind foarte fericite de copiii minunați pe care îi au.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)
Mămicile din zodia Fecioară sunt persoane foarte corecte, organizate și educate. Întocmai precum ele, vor fi și copiii lor. Acestea nu stabilesc și nu hotărăsc câți copii să facă însă este posibil să aibă mai mult de cinci copilași.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Aceste mămici sensibile și afectuoase vor avea cel puțin patru copii, pe care vor ști întotdeauna să îi învețe numai lucruri bune și morale. Știu să se facă respectate și apreciate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Aceste femei își văd propria familie a fi formată doar din doi copii, față de care vor ști întotdeauna să se facă respectate. Știu întotdeauna să își ascundă dragostea pentru copiii lor în spatele unei voci dure, ca să nu aibă copiii foarte atașați de familie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Numărul copiilor estimativ este de trei (de obicei, băieți), căci aceste mămici nu fug de asumarea grijilor și a responsabilității din sfera familială.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Deși aceste native se axează mai întâi pe crearea unei cariere, nu încetează din a­și dori și crearea unei frumoase familii formate din trei copilași.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)
Mămicile Vărsător au răbdare să crească doar doi­trei copilași, cărora le vor fi cele mai bune prietene, datorită firii lor calde și afectuoase.

Pești (20 februarie – 20 martie)
Acestea vor avea unul sau doi copii (de obicei, fetițe), cărora le vor oferi tot timpul și dragostea lor.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top