Connect with us

ULUITOR: O Femeie Naste 11 COPII Fara A Avea Nevoie De Cezariana!

De Citit

ULUITOR: O Femeie Naste 11 COPII Fara A Avea Nevoie De Cezariana!

Imaginea este absolut incredibilă: 11 bebeluşi cât antebraţul, aliniaţi unul lângă altul, iar alături o echipă medicală fericită că, până acum, totul pare să decurgă normal!
Deocamdată, informaţiile sunt relativ puţine: se ştie clar că mama celor 11 bebeluşi este o indiancă. Cel mai probabil, sarcina-fenomen a fost rezultatul unei fertilizări in vitro.

Femeia a născut la un centru medical din Surat, regiunea Gurajat din India. Doctorii au ramas uluiti pentru ca nu a fost nevoie de cezariana, femeia a nascut cei 11 baieti, gemeni identici, pe care naturala!

Un alt caz celebru, dar acum nu atât de spectaculos precum al indiencei cu 11 copii, este cel al americancei Nadya Suleman, care a ajuns în atenţia presei în 2009, când a dat naştere la opt copii deodată. Şi mai avea acasă încă şase!

În vara anului trecut, „Octomama” a şocat lumea întreagă cu declaraţiile sale. Nadya Suleman declara că îşi urăşte atât cei opt bebeluşi, cât şi pe ceilalţi şase copii, pe care îi descrie drept nişte animale şi că pe zi ce trece îi este tot mai greu să îi controleze.

sursa

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top