Connect with us

Un băiat a mâncat 3 pernuțe cu detergent lichid. Asta s-a întâmplat în plămânii săi!

De Citit

Un băiat a mâncat 3 pernuțe cu detergent lichid. Asta s-a întâmplat în plămânii săi!

Adolescenţii îşi riscă viaţa pentru a se filma în timp ce mănâncă detergent!

Tide Pod Challenge este ultima ‘provocare’ cu care adolescenţii din lumea întreagă încearcă să se impresioneze în mediul online.

Fără să conştientizeze că acest lucru le poate pune viaţa în pericol, tinerii se filmează în timp ce mănâncă renumitele ‘pernuţe’ cu detergent lichid, se filmează în timp ce fac acest lucru şi apoi încarcă imaginile pe internet, respectiv YouTube sau Facebook.

Dacă în trecut, astfel de ‘provocări’ erau transformate în adevărate campanii pentru a susţine o cauză nobilă, în prezent Tide Pod Challenge nu reprezintă altceva decât un semnal de disperare din partea unor adolescenţi care au nevoie de atenţie.

Zeci de astfel de videoclipuri au fost postate pe internet, iar în scurt timp, provocarea a fost preluată în întreaga lume.

Medicii şi specialiştii atrag atenţia tinerilor şi au precizat că ingerarea detergentului este extrem de periculoasă şi în unele cazuri, în funcţie de cantitatea ingerată, poate fi fatală.

Un caz serios este prezentat chiar mai jos: Video:

Toți oamenii care văd INIMI VIOLET în această imagine se înșeală! Iluzia optică care a derutat Internetul. Ce culoare sunt de fapt FOTO+VIDEO

Priviţi atent imaginea de mai jos. Ce culoare are fiecare inimă? Îţi pare uşor să răspunzi la această întrebare?

Inimile, aparent, sunt toate violete şi portocalii, dar de fapt sunt toate de aceeaşi culoare.

Nu crezi?

Urmăreşte video-ul de mai jos realizat de Bite Size Psych pentru a vedea cum arată inimile fără bare şi dungi. În video se explică că toată ”eroarea” se datorează dungilor colorate:

În jurul inimilor violet, liniile sunt albastre, în timp ce în jurul inimilor portocalii barele sunt verzi.

Acest mic truc, la fel ca cele mai multe iluzii optice, oferă o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcţionează sistemul nostru vizual. Departe de percepţia obiectivă a culorii, percepţia noastră poate fi răsucită în funcţie de context şi împrejurimi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top