Connect with us

Nu Ai Facut COPII Inca? Vezi 10 MOTIVE Pentru Care SA TE BUCURI!

De Citit

Nu Ai Facut COPII Inca? Vezi 10 MOTIVE Pentru Care SA TE BUCURI!

Toți avem prieteni cu multi copii în jurul nostru, pe care îi auzi uneori vorbind despre cât de extraordinar este să ai copii, cum hăinuțele și papuceii lor mici sunt atât de adorabili, cum ai vrea doar să îi mănânci pentru că sunt drăgălași și pielea lor este atât de catifelată.

Fiecare zâmbet, gest sau mișcare este cel mai minunat lucru care se poate întâmpla și pe care l-ai văzut vreodată.

Da, este adevărat, copiii pot fi adorabili în majoritatea timpului, dar în restul perioadei de 3/4 dintr-o zi pot crea adevărate bătăi de cap. Astfel că, doamnelor și domnilor, vedeți în cele ce urmează, 10 motive pentru care ar trebui să fiți recunoscători că nu aveți copii, asta dacă nu aveți deja.

Faptul că nu va trebui să strângi, speli și cureți după ei este clar un plus. Pereții tăi nu vor ma fi măzgăliți și decizia de a zugrăvi îți va aparține în totalitate. Laptopul și telefonul vor putea fi folosite doar pentru probleme de serviciu, nu ca jucărie pentru micuți, vei putea să dormi sau să lipsești puțin de acasă fără să te temi de ce vei găsi la întoarcere, și multe alte motive, pe care le vei descoperi în colecția de fotografii de mai jos.

216

sdfghjyy

39

57

97

108

124

144

153

183

202

 

sursa

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top