Connect with us

VIDEO – CRUZIME fara margini. I-a taiat picioarele, motivul? Nu o sa-ti vina sa crezi!

De Citit

VIDEO – CRUZIME fara margini. I-a taiat picioarele, motivul? Nu o sa-ti vina sa crezi!

Cola este foarte dulce. Nu, nu vorbim de faimoasa băutură răcoritoare. Desigur și această băutură este dulce, însă într-un mod diferit.

Această Cola este dulce chiar și fără ajutorul zahărului! Dacă încă nu ai înțeles despre ce este vorba, atunci află că până acum am vorbit despre un simplu câine pe nume Cola, care în sfârșit iarăși poate să meargă după ce mai înainte i-au fost tăiate picioarele din față.

Ai auzit corect! S-a găsit un psihopat care a tăiat cu o sabie picioarele acestui câine! Dar ce lucru îngrozitor a făcut Cola pentru fi atât de aspru pedepsită? Vina ei consta în faptul că a ros încălțămintea vecinului. Asta e! Și vecinul s-a gândit că dacă va tăia picioarele câinelui, încălțămintea lui va fi satisfăcută. Noi credem că acest om ar trebui să stea puțin la închisoare, ori cel puțin să primească o amendă usturătoare.

Cu toate acestea s-au găsit oameni buni care s-au oferit să o ajute pe Cola. Acum ea poate alerga și sări ca mai înainte! Cât de bine este că în lumea noastră există oameni cu o inimă atât de mare.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top