Connect with us

Vrei să renunţi la ţigări? ”Dantura după tutun” – Cea mai ȘOCANTĂ campanie împotriva fumatului

De Citit

Vrei să renunţi la ţigări? ”Dantura după tutun” – Cea mai ȘOCANTĂ campanie împotriva fumatului

Mortalitatea prin cancer pulmonar – boala despre care 98,3% dintre adultii romani stiu ca este provocata de fumat – aproape s-a triplat in 25 de ani in tara noastra, se arata intr-un comunicat al Institutului “Marius Nasta”.

Potrivit sursei citate, in 1963, rata mortalitatii prin cancer pulmonar la barbati, exprimata la 100.000 locuitori, era de 25,6, iar in 2009 ajunsese la 74,6. Nici femeile nu stau mai bine, evolutia ratei mortalitatii prin cancer pulmonar confirmand ceea ce prezicea un cunoscut epidemiolog englez: “daca femeile vor fuma ca barbatii, vor muri ca barbatii”.

Fumatul este o boala si, tocmai din acest motiv, multi oameni nu reusesc sa renunte la tigari singuri sau o fac cu mare greutate si suferinta. Pentru acei fumatori care isi doresc din tot sufletul sa renunte la dependenta de fumat, dar realizeaza ca nu pot singuri sau au un numar mare de recidive, exista ajutor medical de specialitate.

Iar daca pozele din campaniile antifumat din Romania vi se par dure, merită să vedeti cum incearca autoritatile din Statele Unite să-i convinga pe fumatori sa renunte la acest obicei nesanatos. Imaginile create de logoaday au facut inconjurul internetului cu rapiditate!

Noi spunem ca aceasta campanie are la baza o idee extraordinara, iar imaginile care o insotesc nu fac altceva decat sa confirme faptul ca fumatul este un lucru periculos pentru sanatatea noastra!

Tu ai lua in considerare advertismentele, daca pachetul tau de tigari ar arata asa?

tobacco-teeth-bored-panda-graforidza-1

tobacco-teeth-bored-panda-graforidza-2

tobacco-teeth-bored-panda-graforidza-3

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top