Connect with us

WOW! Ea a fost scoasă din mormânt după trei ani și era… ÎN VIAȚĂ?! – VIDEO

De Citit

WOW! Ea a fost scoasă din mormânt după trei ani și era… ÎN VIAȚĂ?! – VIDEO

Ritual macabru pe o insula din Indonezia. Ce se intampla  odata la fiecare 3 ani
Nici nu iti imaginezi ce fac membrii acestui trib de pe insula Sulawesi. Este unul dintre cele mai bizare obiceiuri din intreaga lume!

Festivalul Ma’nene, un ritual specific tribului Toraja din Indonezia, este unul dintre cele mai bizare obiceiuri funerare din lume.

Odata la 3 ani, membrii tribului Toraja de pe insula Sulawesi (Indonezia) isi deshumeaza mortii, spala cadavrele si le imbraca in haine noi, apoi si fac cu ei fotografii de familie, in cadrul festivalului Ma’nene.

Ritualul “Ceremoniei Curatarii Cadavrelor” este respectat de mai bine de un secol si multe familii economisesc ani de zile bani pentru a isi trata asa cum trebuie defunctii, pentru care au un adevarat cult.

In multe cazuri, inmormantarile au loc la luni bune dupa moartea efectiva, pentru ca familia sa stranga banii necesari unor funeralii fastuoase.

Cadavrele sunt mumificate, pentru a nu se deteriora, apoi odata la 3 ani, in luna august sunt dezgropate, plimbate prin comunitate si “reunite” cu familia. De asemenea, sicriele sunt schimbate constant, pentru a preveni degradarea trupurilor din ele.

Citeste si: 8 MOTIVE pentru care femeile LENEȘE sunt iubitele PERFECTE! Al 6-lea este preferatul bărbaților..

Întotdeauna există două părţi ale aceleiaşi poveşti, iar o atitudine pasivă are şi provocările sale, mai ales într-o relaţie. Dar nu va feriţi de fetele leneşe, căci şi ele sunt iubite extraordinare. Aici sunt doar câteva motive pentru care femeile leneşe sunt iubitele perfecte!

1. Sunt mai sănătoase
Faptul că au parte de suficient somn scad şansele apariţiei bolilor de inima sau a diabetului, prin faptul că întăreşte sistemul imunitar. De asemenea, somnul le oferă femeilor leneşe şi puterea de a-şi controla greutatea. Faptul că nu ai „datorii” faţă de somn le ajută să–şi îmbunătăţească sănătatea generală!

2. Trăiesc o viaţă mai lungă şi lipsită de griji
Faptul că se bucură de viaţă mai încet şi fără stres cu siguranţă le va aduce mai mulţi ani în plus la capitolul longevitate. Pot fi chiar anii pe care ţi-i vei petrece alături de ea pentru tot restul vieţii, cine ştie!

3. Alături de ele nu-ţi vei face nici tu griji cu privire la relaţia voastră
Urăsc să–şi pună machiajul, să–şi facă părul şi să îşi alcătuiască un look prea complicat, aşa că vei avea siguranţă că nu se vor da peste cap pentru a impresiona alţi bărbaţi.

4. Nu trebuie să–ţi faci griji cu privire la cheltuieli exagerate
Ele preferă să se relaxeze liniştite acasă, în pijamale sau haine confortabile, cu o pizza şi un film. Gândeşte–te la toţi banii pe care îi vei economisi atunci când va veţiîmbrăţişa pe canapea.
5. Sunt mai eficiente atunci când vine vorba de a face lucrurile pe cale uşoară

6. Nu eşti nevoit să mergi în excursii insuportabile la cumpărături
Nu mai trebuie să te lupţi cu strecuratul printre raioanele de haine care arată toate la fel pentru ţine. Nu mai trebuie să cauţi cu disperare o canapea să stai jos după ce intriîntr-un nou magazin (de pantofi, probabil). Shopping-ul online e la putere când vine vorba de fetele leneşe!

Natură lor înceată le îndeamnă să caute mereu modalităţi de a-şi îndeplini sarcinile fără prea mult efort sau complicaţii. Chiar şi Bill Gates adoră femeile leneşe. El spunea: „Aleg o persoană leneta să facă o muncă grea. Pentru că va găsi modalitatea cea mai uşoară de a o face.”

7. Petreceţi mai mult timp în pat
Cu o iubita leneşă, weekend-urile sunt făcute pentru a stă în pat. Fie că jucaţi jocuri prosteşti sau va uitaţi la filme împreună, va fi distractiv să fiţi doar voi doi.

8. Nu trebuie să te trezeşti devreme din cauza lor
De ce să te trezeşti devreme pentru a lua micul dejun când puteţi combină 2 mese într–una? Pentru că somnul e întotdeauna mai atrăgător decât orice altceva.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x