Connect with us

WOW! România este campioana lumii la videochat!

De Citit

WOW! România este campioana lumii la videochat!

Peste 4.000 de studiouri de videochat în care „muncesc” circa 100.000 de modele, fete și băieți, își desfășoaă activitatea în România. Aici vorbim despre una dintre cele mai înfloritoare afaceri din țara noastră. 

Insa dacă până nu demult aceste studiouri erau în vizorul oamenilor legi, însa in prezent afacerea s-a schimbat total. Pentru ca există studiouri de videochat cu cifre de afaceri de milioane de euro pe an, care aduc statului sute de mii de euro din taxe și impozite. Iar de asemenea, tot mai multe modele au contracte de tip artist-interpret, beneficiind și de asigurări sociale.

Însa in prezent, piața autohtonă de videochat este estimată la suma de 100 de milioane de euro, dar tot statisticile spun că, în România, piața se poate dubla în următorii trei ani.
Iar trend-ul crescător al acestei afaceri o arată și faptul că, de anul trecut, gala celor mai puternice premii din acest domeniu: AW Awards, „Oscarurile” industriei de videochat, se organizeaza, exclusiv la Mamaia.

Iar un nou trend care prinde teren și la noi în videochat, se mai numeste „glamour”, reprezentând o îmbinare între videochatul non adult, unde este interzis să te dezbraci și să prestezi show-uri erotice și videochatul adult, unde se câștigă foarte mulți bani. Însa in „glamourchat”, personalitatea este mult mai importantă decât aspectul fizic.

sursa:padtv.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top