Connect with us

Yucky sau Yummy? Poftești la o BRIOȘĂ cu lăcuste? – cele mai BIZARE mâncăruri din jurul lumii

De Citit

Yucky sau Yummy? Poftești la o BRIOȘĂ cu lăcuste? – cele mai BIZARE mâncăruri din jurul lumii

Este de neimaginat ce isi pun unii in farfurie, ce asocieri bizare si mai ales scarboase fac, care nu au cum sa nu te oripileze, sa iti intoarca stomacul pe dos, astfel incat sa nu mai ai nevoie de regimuri de slabire ca sa ti se taie pofta de mancare – este suficient sa privesti galeria foto.

Bon appétit!

#1

Daniela Kittinger chews a cooked tarantula at the 110th Explorers Club Annual Dinner at the Waldorf Astoria in New York

O femeie mesteca tarantula pregatita pentru a celebra a 110-a aniversare a clubului exploratorilor de la Waldorf Astoria Hotel din New York. Chef Rurka a gatit o varietate de animale salbatice, insecte si daunatori.

#2

Aceasta este Tjap Choi. Este o specialitate chinezeasca traditionala, pregatita de un elev, din viermi si lacuste, in cadrul scolii de gatit University of Wageningen din Olanda.

#3

Acest om fotografiaza cu telefonul mobil un intreg crocodil gatit, pentru un eveniment din New York!

#4

Ea gusta o briosa de ciocolata CU VIERMI si in loc de cireasa de pe tort, avem o… lacusta! Totul se desfasoara in cadrul aceleiasi scoli de gatit in Olanda.

#5

Un om mananca o parte dintr-o șoparla Uromastyx, intr-un desert din apropierea Tabuk, Arabia Saudita. In Orientul Mijlociu soparlele sunt considerate o delicatesa! Sunt prinse in primavara, folosind carlige sau caini dresati. Se spune ca sangele lor intareste sistemul imunitar atunci cand sunt consumate crude!

#6

Un baiat prezinta un bat pe care au fost infipti sobolani fierti. Poti sa crezi, sau nu, dar sunt de vanzare. Unde? Pe strada principala din Lilongwe, capitala Malawi.

#7

Penisuri de capra infipte pe bat, pregatite de acelasi chef Rurka pentru aniversarea de la Waldorf Astoria Hotel.

#8

QUICHE LORRAINE pregatit cu viermi in cadrul scolii de gatit Rijn IJssel din Olanda.

Vrei sa stii ce e de facut pentru a salva padurile tropicale? Vrei sa reduci emisiile de carbon la nivel mondial? Vrei sa iti imbunatatesti dieta, pentru sanatatea proprie si sa si economisesti bani? Totul se reduce la a consuma aceste insecte. Acesta este rezolvarea crizei globale, afirma omul de stiinta olandez Arnold van Huis.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

More in De Citit

To Top