Connect with us

Foarte USOR: Eliminati punctele negre cu un truc simplu si eficient!

Sanatate

Foarte USOR: Eliminati punctele negre cu un truc simplu si eficient!

Nu exista vreun barbat sau vreo femeie care sa nu aprecieze o piele curata. Cu toate acestea, ne apar pe fata, fara voia noastra, niste paraziti mici- punctele negre.

Punctele negre sunt cosuri foarte mici, care nu au nicio piele deasupra, iar acesta este motivul pentru care, atunci cand sunt expuse la aer si umiditate, se oxideaza si se transforma in particule de culoare inchisa, de unde si denumirea.

Toata lumea a auzit de numeroase modalitati de eliminare a punctelor negre. Uneori, punctele negre sunt destul de fine, astfel incat, prin folosirea unui scrub, ele pot fi usor eliminate. Dar, unele puncte negre pot fi foarte dificil de indepartat. In cazul in care sunteti dispusi sa cautati o solutie rapida si fara dureri, atunci continuati sa cititi.
Va vom oferi un tratament eficient pentru a scapa de puncte negre.
De ce aveti nevoie:
pasta de dinti cu menta
sare
2-3 cuburi de gheata
un castron mic
o lingura pentru a amesteca
Cum sa preparati si cum sa folositi:
Amestecati in bol 2 linguri de pasta de dinti cu o lingura de sare. Continuati sa amestecati pana cand obtineti o pasta moale. Aplicati pasta pe nas si lasati-o sa se usuce, aproximativ 5 minute. Dupa 5 minute, masati circular cu putina apa. Dupa ce nasul este curat, frecati-l cu un cub de gheata pentru a va inchide porii, iar apoi uscati-l. Si asta e tot! Nasul dumneavoastra este curat.
De ce aceasta metoda functioneaza:
Sarea este un agent antibacterian natural care ajuta la exfolierea pielii. Sarea nu se poate dizolva in pasta de dinti, iar din aceasta cauza iese cea mai buna combinatie.

Menta din pasta de dinti omoara orice bacterie si va deschide porii.

Observatii:
Nasul poate deveni rosu, dar va disparea dupa un timp. Daca aveti pielea uscata, ar trebui sa folositi o crema hidratanta. Este important sa faceti masajul usor, cu atentie.

sursa

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in Sanatate

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x