Connect with us

Felul In Care Partenerul TE IMBRATISEAZA Spune TOTUL Despre Relatia Voastra!

Stil de viata

Felul In Care Partenerul TE IMBRATISEAZA Spune TOTUL Despre Relatia Voastra!

Felul in care iubitul tau te tine in brate ii tradeaza sentimentele pe care le are. Semnificatiile imbratisarilor sunt simplu de interpretat, trebuie doar sa stii cum sa o faci..

Vine in spatele tau si isi infasoara bratele in jurul pieptului tau

Chiar daca nu a spus nimic inca, un baiat care te ia in brate in acest mod este indragostit. Iti protejeaza trupul cu al lui, picioarele tale sunt aparate de ale lui si te sprijina usor de el. Prin faptul ca iti acopera spatele transmite senzatia de protectie, aratandu-si in acelasi timp masculinitatea prin putere si dominare.

Exceptia ar fi in momentul in care el te imbratiseaza mereu doar in acest mod. Acest lucru s-ar interpreta prin faptul ca isi doreste o legatura mai apropiata, dar te considera indisponibila. Va evita sa te imbratiseze din fata deoarece se teme ca nu-l placi.

Iti maseaza usor spatele in timp ce te strange in brate

Acest gest de afectiune semnifica sentimentele lui profunde pentru tine. Spatele este un parte vulnerabila al corpului, iar o atingere aici e va face sa tresari. Masajul lui usor pe spatele tau semnifica dorinta de a te proteja. Nu te speria daca miscarile mainilor lui capata o tenta sexuala, deoarece masajul are o mare tenta erotica si acest tip de atingere il poate excita.

La fel, este foarte posibil ca iubitul tau sa fie suparat si sa aiba nevoie de sustinere. Imbratisarea si miscarea mainilor pe spatele unei persoane este si o metoda de a cere alinare. Un barbat te poate mangaia pentru ca, inconstient, asta isi doreste si el.

Te bate pe spate dupa ce te ia in brate

Acest tip de apropiere are mai multe semnificatii. In cel mai rau caz, inseamna ca el nu este interesat de tine. Asa se imbratiseaza baietii cu prietenii lor, lucru deloc romantic. Daca te ia in brate asa inseamna ca relatia dintre voi nu merge in directia potrivita.

In cazul in care face acest gest inaintea unui eveniment important (examen, interviu etc) semnifica incurajare. Daca va aflati in public, poate insemna ca nu isi doreste o demonstratie de afectiune in fata celor din jur.

Te curpinde de talie

Baiatul te vrea! O imbratisare cu pelvisurile apropiate ii tradeaza dorinta sexuala care o are fata de tine. Cu cat mainile lui aluneca mai jos pe trupul tau, cu atat mai mare este dorinta sa.

Isi atinge fruntea de a ta? Inseamna ca vrea sa stie ce gandesti. Intr-o relatie aflata la inceput, el isi doreste ca lucrurile sa devina serioase. Daca aveti deja vechime in cuplu, vrea ca atat lucrurile emotionale cat si cele mentale sa devina mai intime.

sursa

Continue Reading

More in Stil de viata

Popular

To Top