Connect with us

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1 !

Stil de viata

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1 !

Vara lui 2016 inseamna indeplinirea celor mai mari vise pentru anumite semne zodiacale.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis:

LOCUL 4. BERBEC

Nativul Berbec isi va schimba complet optica. Va reusi sa se integreze foarte bine in cercuri sociale care pana acum il evitau. Experienta acumulata in ultima vreme ii va fi de mare folos in perioada urmatoare. Semnul de foc va avea o vara torida si din punct de vedere sentimental, nu doar profesional. Va fi zodia care va stea cel mai bine la capitolul dragoste pe parcursul celor 3 luni de vara.

LOCUL 3. FECIOARA

Rasare soarele in sfarsit si pe strada Fecioarei! Anul 2016 este in mare parte bun pentru acest semn de pamant, iar acest lucru se va simti din vara. Lunile iunie si iulie inseamna intoarcerea la spiritualitate. Vor fi multe zile zen, multe perioade in care Fecioara va simti ca traieste asa cum isi doreste: fara sa dea socoteala nimanui, fara sa se simta vinovata pentru ce simte si ce face. Luna august vine cu surprize din punct de vedere financiar, iar o calatorie intr-o tara exotica nu e de exclus.

LOCUL 2. PESTI

Nativul nascut in zodia Pesti isi continua traseul ascendent din punct de vedere financiar pe toata perioada verii. Nu va duce lipsa de bani, iar din punct de vedere amoros lucrurile se asaza, acolo unde au existat probleme pana acum.

Pestele trebuie sa fie putin mai atent la deplasarile facute pe ultima suta de metri. Sunt de preferat excursiile planificate.

LOCUL 1. TAUR

Taurul se va bucura de una sau mai multe achizitii importante.

Va reusi sa se stabileasca din punct de vedere emotional si va face un pas important din punct de vedere amoros. Acest nativ isi va regasi echilibrul atat din punct de vedere material cat si spiritual.

 

Continue Reading

More in Stil de viata

Popular

To Top