Connect with us

Zodia care te joaca pe degete… si-ti place!

Homepage

Zodia care te joaca pe degete… si-ti place!

Iti zambeste cand vrea sa obtina ceva si nu poti rezista farmecului sau. Este nativul care te face sa suspini dupa el si iti place foarte mult sa fii mereu in garda sa de corp.

Este irezistibil. Este inteligent si extrem de prietenos, asta daca ii permiti sa faca absolut tot ce isi doreste. Este curajos, spune mereu ce are pe suflet si din cauza asta, uneori, are de suferit. Este si gelos si poate fi imprudent intr-o relatie, dar tie iti place asta. Nu se spune doar ca un om gelos iubeste cu adevarat?

Poate fi brutal si violent verbal uneori, dar ii trece imediat. Iti place mult felul in care se impune si stii ca are si el sensibilitatea sa. Iti place sa il descoperi prin prisma acestor iesiri, pentru ca stii ca dincolo de caracterul dificil pe care il afiseaza e un om minunat.

ZODIA CARE TE JOACA PE DEGETE. Trebuie doar sa ai rabdare cu el si totul se va rezolva de la sine. Semnul zodiacal despre care facem referire se enerveaza repede si uneori este chiar haios, mai ales atunci cand scoate tot felul de perle pe gura. Este usor imatur in relatia de cuplu, dar foarte pasional si asta iti place la nebunie.

E gata mereu de lupta si isi ascute armele in permanenta. Iti place ca te joaca pe degete deoarece te atrage magnetismul sau si determinarea cu care actioneaza in viata.

Este genul de om caruia i se potriveste expresia „Lasa-ma, dar nu-mi da pace”. Asa cum v-ati dat seama deja, este vorba despre nativul nascut in zodia Berbec.

ZODIA CARE TE JOACA PE DEGETE. Un sufletist cu spirit razbunator, un om pentru care viata inseamna activitate la foc automat, un om caruia nu ii place plictiseala si refuza relatiile superficiale cu cei din jur: acesta este Berbecul.

Femeia Berbec este mai cumpatata in pornirile sale, iar barbatul Berbec este ca un general de armata din vorba caruia nu ai voie sa iesi niciodata.

 

Continue Reading

More in Homepage

Popular

To Top