De citit azi

Dieta delicioasa cu care slăbești 5 kilograme în doat cateva zile! Chiar are succes

Există și metode de slăbit în mod sănătos fără să te înfometezi. Totul ține de ambiția ta și de dieta pe care o urmezi. Deși există multe diete, unele merg, iar altele nu, această dietă chiar dă roade. Această dietă te va ajuta să scapi de 4,5 kilograme într-o singură săptămână. Tot ce trebuie să faci este să ai ambiție și să urmezi această dietă. Cea mai interesantă parte este că nu trebuie să te înfometezi.

Micul dejun
Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Înainte să te gândești la micul dejun trebuie să bei pe stomacul gol un pahar de apă rece cu sucul unei lămâi. Această metodă ajută la detoxifirea organismului și elimină toxinele din corp.

La o jumătate de oră după ce bei apă cu lămâie trebuie să iei micul dejun. Aici poți introduce fructele, dacă acestea sunt consumate dimineața zahărul pe care îl conțin va putea să se răspândească cum trebuie în corp. Poți să mănânci două portocale, două mere, un grapefruit, două pere. Poți mânca și o mână de migdale, alune sau nuci pentru micul dejun.

Prânz
Poți mânca o bucată de carne fiartă de vită sau de pui. Poți mânca și lapte bătut sau un iaurt pentru prânz. Trucul este să nu consumați pâine pe toată durata dietei. Pe lângă carne puteți adăuga și câteva legume pentru prânz.

Gustări
La câteva ore după ce ai mâncat masa de prânz, poți să iei niște gustări, cum ar fi o salată. În salată ai voie să adaugi o picătură de ulei de măsline și puțină sare.

Cină
Pentru cină mănânci două ouă fierte, salată verde sau salată de castraveți cu puțin ulei de măsline.

Partea cea mai grea este să nu mănânci după ora 6 seara. După ora 6 seara poți bea cel puțin un litru de ceai verde înainte să te bagi la somn.