Connect with us

‘Merge și așa!’ DOREL a intrat în acțiune! 12 imagini la care râzi cu lacrimi

De Citit

‘Merge și așa!’ DOREL a intrat în acțiune! 12 imagini la care râzi cu lacrimi

Dorel nu are limite, iar cateodata te face sa razi cu lacrimi ! Mai jos va prezentam cateva dintre „operele lui Dorel”

Aceste imagini te vor face sa razi cu lacrimi !

    Dorel dupa ce asfalteaza 🙂

1

Atunci cand Dorel are ajutoare

2

Balcon avem… dar usa ?

3

Toaleta publica

4

Merge si asa

5

De ce sa arunci ceasul, merge reparat 🙂

6

Dorel este inventiv

7

Are cineva putin Fairy ?

8

Eficacitate maxima 🙂

9

„Am lipit-o ! La propriu… „

10

Are cineva curaj sa se dea ?

11

Asa ceva ?

12

Citeste si: Ce se întamplă dacă laşi telefonul la încărcat toată noaptea

In era smartphone-urilor, majoritatea au nevoie de o incarcare pe zi iar utilizatorii aleg sa-l lase peste noapte in priza pentru a porni o noua zi cu bateria plina. Astfel, telefonul este lasat in priza si dupa ce este incarcat complet, majoritatea telefoanelor avand nevoie de 2 ore pentru asta.

Conform profesorului David MacKay de la Cambridge, daca vei scoate incarcatorul din priza cand nu e telefonul conectat, dupa un an vei avea suficienta energie pentru… o baie fierbinte!

Cu alte cuvinte, nu consumi prea multa energie lasand incarcatorul in priza. Asa cum spune profesorul MacKay „scotand obsesiv incarcatorul din priza este ca si cum ai vasli Titanicul cu o lingurita. Nu e rau ca o faci, dar trebuie doar sa fii constient ce gest insignifiant este”.

Un studiu din 2012 facut de Lawrence Berkeley National Laboratory a dezvaluit ca un incarcator aflat in priza consuma in medie 0.26 wati. Cand un telefon este conectat la incarcator, consumul mediu de electricitate este de 3.68 wati.

Odata ce telefonul este incarcat complet, acea cifra scade la 2.24 wati. Pentru o casa medie, studiul a aratat ca incarcarea anuala a telefonului are un cost mediu de 5.30 dolari!

Nu este insa bine pentru bateria telefonului ca acesta sa ramana in priza pentru perioade lungi dupa ce a ajuns la 100%. Acest tip de comportament poate duce la necesitatea schimbarii bateriei cu una noua.

Bateriile Lithium ion, precum cele folosite pe smartphone-uri, nu ar trebui sa fie tinute la 100% pentru mult timp. Expertii spun ca, pentru o durata de viata optima a bateriei, ar trebui o folosesti pentru o perioada scurta si apoi sa o incarci pentru o perioada scurta.

Este ca si cum ai pune bateria sa faca mai multe drumuri scurte in mers in locul unui sprint lung.

VOI CE PARERE AVETI?

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top