Connect with us

2 zodii intampina cumpene incredibile in 2016

De Citit

2 zodii intampina cumpene incredibile in 2016

Doua zodii se prabusesc in acest an. Vine o vara extrem de grea pentru…

2016 nu este un an tocmai bun pentru 2 zodii: Balanta si Capricornul vor avea mult de furca in urmatoarea perioada. Se poate vorbi chiar despre prabusirea lor.

BALANTA

Lunile urmatoare vor fi dificile din toate punctele de vedere pentru tine. Vei fi nevoit sa induri multe lucruri la locul de munca. Chiar daca te astepti la castiguri financiare mari pentru ca stii ce munca ai depus, acest lucru nu va fi intocmai asa cum ti-ai planuit. Zicala conform careia „socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ” ti se aplica din plin mai ales in lunile iunie si iulie.

Din punct de vedere amoros, vei sta extrem de prost si asta din cauza neintelegerilor tot mai acute si a crizei financiare care se asterne asupra perechii tale. Va trebui sa petreci ceva mai mult timp cu tine si sa te reculegi, sa te autoanalizezi astfel incat pasii pe care ii vei face de acum incolo sa nu iti mai aduc suferinta.

 

CAPRICORN

Nici pentru tine 2016 nu e anul celor mai bune vesti. Daca pana acum te-ai remarcat din punct de vedere profesional si ai atras banii ca un magnet, in 2016 lucrurile se schimba radical. Anul a inceput cu mici frecusuri si cateva castiguri financiare importante, insa vara acestui an si toamna vor continua cu dificultate. Nici in dragoste nu se anunta noutati tocmai spectaculoase.

Am putea spune ca vor fi spectaculoase prin natura lor negativa, caci vei fi nevoit sa rupi legaturi pe care pana acum le considerai benefice pentru sufletul tau. Te asteapta momente complicate si in familie. Rudele s-ar putea sa iti ceara socoteala ceva mai mult, iar argumentele tale nu vor fi cele mai convingatoare. Stresul acumulat iti poate crea mari probleme de sanatate, asa ca fa o pauza si mediteaza asupra comportamentului tau.

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top