Connect with us

42 de operatii si 400.000$ pentru o transformare ciudata, uite cum arata barbatul supranumit si Papusa Ken!

De Citit

42 de operatii si 400.000$ pentru o transformare ciudata, uite cum arata barbatul supranumit si Papusa Ken!

Rodrigo Alves, in varsta de 32 de ani, a facut peste 42 de operatii pe fata si corp. El refuza sa admita ca are o adictie pentru operatii estetice dupa ce a cheltuit 400.000$ pentru a capata o infatisare cat mai apropiata de cea a papusei Ken. Desi sustine ca trebuie sa isi mai faca operatii pentru a-si avansa ciudata transformare, vei fi socat sa vezi cum arata acum.

Oamenii care apeleaza la operatii estetice pentru a-si schimba corpurl sufera de o boala mentala numita Tulburare dismorfica a corpului. Ii face pe oameni sa devina obsedati de defecte minore ale fetei sau ale corpului, reale sau imaginare. Trec prin mari lupte de a schimba felul in care arata, incercand sa-si atinga propria idee de perfectiune. Perfectiunea pentru Rodrigo Alves inseamna sa arate ca papusa Ken.

Anumiti doctori sunt permisivi cu acesti oameni, pasandu-le mai mult de bani decat de sanatate, in loc sa ii indrume spre ajutorul psihologic de care au nevoie. Din acest motiv vedem oameni ca Alves, cunoscut ca „Papusa umana Ken”, care s-a nascut in Brazilia dar traieste in Londra. Acesti oameni risca totul, de la siguranta financiara pana la sanatate, insa nu sunt niciodata multumiti de rezultat.

Alves nu si-a facut doar operatii faciale, ci si la bicepsi, tricepsi si umeri. Operatiile au fost facute cu silicon, care s-a infiltrat in sange, iar el a fost la un pas de moarte. Din nefericire, asta nu i-a oprit lupta. Dupa o alta operatie la nas facuta luna trecuta, era din nou sa moara.

„O gaura a inceput sa apara dupa a sasea operatie nazala, iar noul lui sept incepuse sa se desprinda. Gaura a crescut, iar el a inceput sa aiba probleme de respiratie, asa ca a fost trimis la un spital din Malaga, Spania, unde i s-au administrat antibiotice prin perfuzie la fiecare opt ore.

Doctorii l-au avertizat ca infectia (care ii manca din carne) ar putea sa ii manance nasul si sa-i ajunga la fata daca nu se trateaza, deoarece ar fi putut face necroza – o complicatie a operatiilor estetice in care pierderea unei surse de sange face ca noua carne sa moara”.

inainte-de-operatie

Desi doctorii trebuie sa ii repare nasul, ei il avertizeaza ca nu ar trebui sa isi mai faca operatii. E o chestiune evidenta, din moment ce fruntea lui a inceput sa se lase din cauza excesului de botox. Din nefericire, pentru ca este vorba de o boala psihica, riscurile nu par a fi luate in considerare cu logica de catre pacient.

In urma aparitiei sale la un talk show londonez, el a fost intrebat in legatura cu adictia sa pentru operatii. Cand a fost intrebat de ce simte nevoia de a-si schimba aspectul asa mult, negarea lui a fost evidenta din ceea ce a raspuns: „Ei bine, acum a devenit o ingrijire constanta, dupa atatea operatii. Este vorba de nevoia de intretinere care apare odata cu ele, nicidecum o obsesie.”

Doctorii care nu vor sa faca bani de pe urma operatiilor lui Alves nu ar fi de acord. Nu numai ca este vorba de o adictie, dar nu exista indoiala ca ar trebui sa se opreasca dupa ce era sa moara de doua ori. Daca nasul lui intra in colaps, tristul adevar este ca s-ar putea sa ramana fara el. Desi doctorii il avertizeaza ca ar trebui sa se opreasca, el spune ca s-ar putea sa-si faca mai multe operatii pe masura ce imbatraneste, finantandu-si interventiile dintr-o mostenire pe care a primit-o de la bunici si lucrand ca si insotitor de zbor. Sa speram ca va folosi cateva din aceste fonduri pentru a obtine ajutor mental, inainte de a ajunge falit sau sa se sinucida.

Asa asata KEN in cel mai recent interviu:

adsfdsfsd1111

hjhgjjh

wsdsads

sadasdasdsad22222

sursa:viatatasisanatate

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top