Connect with us

El asteapta CU DISPERARE la AEROPORT sa se intoarca persoana careia ii este devotat!

De Citit

El asteapta CU DISPERARE la AEROPORT sa se intoarca persoana careia ii este devotat!

Despartirea de stapanii lor este pentru multi caini foarte grea, ba chiar imposibila. Am vazut cazuri de tot felul in care fiintele acestea raman devotate omului pana la moarte si dupa.

O dovada in plus o reprezinta un ciobanesc german pentru care dragostea si fidelitatea fata de stapanul lui nu pot fi contestate de nimeni.

Cainele asteapta de o saptamana (la ora la care scriu a trecut mai mult timp) aproape de poarta de imbarcare alocata stapanului sau, unde a fost abandonat cu lasitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al aeroportului Petropavlovsk-Kamtchatsky, nu se stie de unde vine acest caine, “dar traieste aici deja de o saptamana. Se plimba pe hol si-i intampina pe pasagerii veniti din Kamtchatka. A fost lasat de stapan, deoarece nu avea destui bani ca sa-l transporte si nici documentele veterinare necesare. I-ar fi trebuit 10.000 de ruble (137 de euro) ca sa ia cainele in avion si astfel s-a vazut nevoit sa-l lase singur”.

Foarte bland si rabdator, animalul accepta cu placere mancarea adusa de oamenii binevoitori, preferand totusi carnea.

Ciobanescul german a devenit rapid starul local. Internautii l-au supranumit “Hachiko din Kamtchatka”, dupa numele cainelui japonez ce timp de 12 ani si-a asteptat stapanul in gara din Tokyo.

Scopul lor este de a-i face “reclama” cainelui, postand zilnic imagini in speranta ca isi va gasi stapanul sau o familie noua.
De altfel, functionarii de la aeroport sunt bombardati cu telefoane din partea iubitorilor de animale dornici sa-l adopte.

Deocamdata, acestia trag nadejdea ca proprietarul se va interesa de el intr-o zi.

Multi sunt si cei care s-au oferit sa-i plateasca patrupedului transportul pana la Moscova, declarand ca ar fi fericiti sa-si regaseasca stapanul.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top