Connect with us

7 lucruri fascinante despre un BARBAT de 85 de ani care iubeste o FATA de 18 ani! Trebuie sa vezi asta!

De Citit

7 lucruri fascinante despre un BARBAT de 85 de ani care iubeste o FATA de 18 ani! Trebuie sa vezi asta!

Primul lucru care ii vine in cap unei femei atunci cand se gandeste ca un barbat mai in varsta curteaza o fata tanara este ca acel om isi doreste doar sa isi retraiasca tineretea si sa aiba cu ce sa isi clateasca ochii. Barbatii, insa, vad situatia cu alti ochi. Lor nu li se pare nimic nepotrivit si chiar se arata incantati de idee.

Barbatii in varsta adora sa curteze, sa se intalneasca si sa aiba o posibila relatie cu o fata foarte tanara pentru urmatoarele 7 motive: 

1.Ei se pot simti mult mai atrasi din punct de vedere sexuala de o fata mult mai tanara decat ei.

gallery_nrm_549b4f06a8262_-_elle-60-year-old-men-dating-v

2.Femeile mult mai tinere decat ei ii pot face sa se simta si ei mult mai tineri.

nrm_1414689400-hef

3.Intr-o relatie de acest fel, o fata tanara il va idolatriza si in nici un caz nu l-ar bate la cap cu problemele pe care le-ar avea o femeie de varsta lui.

dating an older man

4.Sunt o gramada de barbati care se simt mult mai tineri decat varsta pe care o au si atunci aleg sa se intalneasca cu cineva potrivit stilului sau de viata.

hot-girl-and-guy

5.Cateodata, cu trecerea timpului, un barbat in varsta ajunge sa se plictiseasca langa partenera de aceasi varsta pe care o are si alege sa dezvolte relatii cu femei mai tinere.

8_reasons_why_sex_is_better_after_50_4383_200355279-001

6.Sunt situatii cand varsta chiar nu conteaza si nu este vazuta decat ca un numar banal de catre cei doi indragostiti.

axls-future

7.Sunt foarte multi barbati in varsta care chiar au dezvoltat aceasta pasiune de a se intalni cu femei mult mai tinere decat ei.

1449987.main_image

Intr-adevar, nu conteaza varsta, ci felul in care te intelegi cu partenerul. Dar voi ce parere aveti despre situatiile despre acest gen?

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top