Connect with us

A LEȘINAT! După 13 ani fericiți împreuna! În ziua în care L-A ÎNGROPAT, VĂDUVA i-a aflat MARELE SECRET!

De Citit

A LEȘINAT! După 13 ani fericiți împreuna! În ziua în care L-A ÎNGROPAT, VĂDUVA i-a aflat MARELE SECRET!

Dragostea nu are vârstă spune o vorbă din bătrâni. Iubirea nu cunoaste limite și nu are oglindă ca să ne privim chipurile în ea, să ne vedem ridurile sau părul grizonat. Iar acest lucru este demonstrat de acest cuplu din Danemarca.

 

Anna Grahmson, o văduvă din Danemarca, a rămas singură la vârsta la care celelalte femei abia au gânduri de căsătorie. La cei 33 de ani ai săi poate spune că a trăit o poveste de dragoste cum doar în filme ai mai văzut. Timp de 13 ani a fost căsătorită cu singurul bărbat pe care l-a iubit extraordinar de mult și care a răsfățat-o mereu, demonstrându-i zilnic că este o femeie specială și o nevastă care merită tot ce e mai bun.

 

Însă la funeraliile soțului său, prietenii și familia i-au făcut femeii o dezvăluire care a facut-o să cadă din picioare. Anna a aflat că fusese căsătorită cu propriul ei bunic.

Bărbatul își abandonase familia și plecase în Germania pentru a-și încerca norocul în cariera de actor. De atunci, i se pierduse urma și nu se mai știa nimic de el.

După ce și-a revenit, femeia refuzând adevărul, a intrat în depresie. A făcut câteva cercetări de una singură și s-a convins că rudele defunctului aveau dreptate.

În final, la câteva luni după înmormântarea soțului ei, tânăra primește o scrisoare redactată de cel care i-a fost soț și iubit timp de 13 ani. Acesta îi mărturisea că știa adevărul, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă.

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top