Connect with us

Această domnișoară și-a scos TOȚI DINȚII, câteva coaste și a făcut 20 de operații estetice. Stai să vezi cum arată tânăra când se întoarce cu fața!

De Citit

Această domnișoară și-a scos TOȚI DINȚII, câteva coaste și a făcut 20 de operații estetice. Stai să vezi cum arată tânăra când se întoarce cu fața!

Ea are 20 de ani si lucreaza ca fotomodel in Venezuela.

Aleira Avendano si-a facut prima operatie estetica la 19 ani, o varsta chiar inaintata tinand cont ca in Venezuela se obisnuieste ca adolescentele sa isi faca operatii de marire a sanilor chiar de la 15 ani.

Aleria s-a operat de peste 20 de ori pentru a-si mari sanii, fundul sau buzele. Tot un chirurg i-a modificat fruntea, i-a curbat sprancenele, i-a lungit gatul si, cel mai socant, i-a indepartat toti dintii pentru a-i pune altii noi mai mici si mai albi.

Cea mai ciudata procedura dintre toate este ceea ce si-a facut cu mana ei. Timp de 6 ani, 23 de ore pe zi, ea a purtat un corset foarte strans in jurul taliei, pentru a i-o micsora. Astfel, talia ei a ajuns la o circumferinta de 50 de centimetri.

boobs-383379

aleira-avendac3b1o

 

aleira-avendano-8

Aleira-Avendaño-6

aleira-avendano-2

Te-ar putea interesa si: Specialiștii vorbesc! Vârsta dictează! Iată cât trebuie să dureze o partidă de amor în funcție de vârsta, dacă ești sănătos

Potrivit psihologilor, partida de amor nu este direct proporţională cu satisfacţia, iar durata acesteia depinde de cât de închegată este relaţie şi de specificul ei.

Există însă o durata standard a unei partide de amor obişnuite?

Atunci când auzi expresia „am făcut-o toată noaptea” nu înseamnă că toată noaptea au avut loc intrari-iesiri intensive, deoarece corpul uman chiar dacă ar putea rezistă, la un moment dat cedează oricât de lungă ar fi noaptea. Cercetătorul Eric Corty este de părere că o partida durează de la 3 la 13 minute, din momentul în care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Intime Medicine, spune că o partida obişnuită durează 7,3 minute, după un studiu făcut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon susţine că există multe mituri legate despre viaţă din dormitor şi că oamenii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu durata optimă a actului intim, aceştia ar trebui să urmeze strict plăcerea şi chimia dintre cei doi.

Concluzia, deşi există un timp mediu în care se petrece actul amoros, trebuie să ţii cont de plăcerea pe care o simţi în momentul în care eşti alături de partenerul tău drag. Nu durata contează, ci senzaţiile trăite şi armonia de cuplu în pat.

Cat dureaza, in medie, o partida?

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului intim.

Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să o faci de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top