Connect with us

Aceasta FEMEIE spune ca micul ei SOT este unul dintre CEI MAI FRUMOSI oameni pe care i-a intalnit!

De Citit

Aceasta FEMEIE spune ca micul ei SOT este unul dintre CEI MAI FRUMOSI oameni pe care i-a intalnit!

Vreau sa va prezint cateva aspecte din viata lui Mindie si a lui Sean. Ei s-au cunoscut undeva in 2009 prin intermediul unui prieten comun, ambii fiind speakeri motivationali.

Si cu toate ca Sean este o persoana care are putin sub 1 metru, sotia sa spune ca este una dintre cele mai bune ‘partide’ pe care le-a intalnit in viata sa pana acum.

72453-large-263635

Soțul ei suferă de osteogeneza imperfecta – mai frecvent cunoscuta sub numele de boala oaselor fragile. Pana in momentul cand Sean a implinit 18 ani, deja suferise 200 de fracturi ale oaselor.

‘Doar pentru ca are acest handicap asta nu inseamna ca nu avem parte de o viata intima implinita si minunata. Bineinteles, este diferit fata de ceea ce faci cu o persoana absolut normala, insa clar asta nu este o problema’, declara Mindie pentru Barcroft Media.

72453-large-263636

Aceste declaratii au fost facute pentru a inchide gura lumii care spunea ca Mindie s-a casatorit cu Sean doar pentru averea sa, iar ca acesta nu este capabil sa ii ofere o viata echilibrata si sa se poarte cu ea ca un barbat normal.

72453-large-263637

Si Sean a fost luat prin surprindere de ceea ce lumea vorbeste si spune ca el nu are nimic de declarat si ca este foarte increzator in ceea ce are de oferit in pat. ‘Amorul este una dintre partile care imi definesc viata’, spune barbatul in varsta de 35 de ani.

72453-large-263638

Si pana la urma… cine suntem noi sa ii judecam daca ei sunt fericiti? 🙂

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top