Connect with us

AI ‘BURTICĂ’? Bea asta înainte de culcare – REZULTATE UIMITOARE!

De Citit

AI ‘BURTICĂ’? Bea asta înainte de culcare – REZULTATE UIMITOARE!

Doar un pahar din această băutură extraordinară,băut înainte de culcare, te va ajuta sa reduci din grăsimea acumulata, in special din cea acumulata in jurul taliei.

Faimoasa „burtica” este asociată cu probleme de sănătate cum ar fi: diabet, tensiune ridicată și boli cardiovasculare.
Această băutură este ușor de preparat și s-a dovedit a fi foarte eficientă datorită rezultatelor sale rapide, atâta timp cât este consumată în mod regulat. Trebuie să o bei înainte sa mergi la culcare pentru că metabolismul tău funcționează mult mai lent pe timpul nopții decât atunci când ești treaz. Tocmai pe asta se bazează si acest amestec de ingrediente: să îți stimuleze metabolismul și să ardă caloriile în timp ce dormi.

Drinking-This-Before-Going-to-Bed-Burns-Belly-Fat-Like-Crazy

Alege castraveții ca parte din meniul tău zilnic dacă vrei să scapi de grasimea abdominală. Sunt răcoritori, au un conținut ridicat de apă și de fibre și sunt foarte săraci în calorii.

Pătrunjelul și coriandrul sunt pline de antioxidanți și iți aduc un aport de multe vitamine și minerale vitale care iți vor regla retenția de apă fără a provoca, însa, balonare și discomfort.

Lămâia te va ajuta să elimini toxinele iar acest lucru va contribui la topirea mult mai rapidă a grăsimii. Ghimbirul, o plantă benefică pentru întregul organism, face adevărate minuni pentru siluetă! Arde grăsimile, colesterolul și previne constipația.
Sucul de aloe vera este considerat extrem de eficent atunci când vrem să pierdem câteva kilograme. Conține antioxidanți care ajuta la reducerea proceselor inflamatorii ce au loc în organism. Stimulează rata metabolica, deci creste consumul de energie.

Rețeta naturistă cu proprietăți incredibile conține următoarele ingrediente:
-1 castravete
-1 lămâie
-1 linguriță de ghimbir ras
-1 lingură de suc de aloe vera
-1/2 pahar apa
– cateva frunze de patrunjel/coriandru

Instructiuni:
Pune toate ingredientele într-un blender si amestecă-le până se omogenizează. Trebuie să bei această băutură în fiecare noapte înainte de somn iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top