Connect with us

ALCHIMISTUL: 20 de CITATE pentru a-ți reda ÎNCREDEREA ÎN UNIVERS !

De Citit

ALCHIMISTUL: 20 de CITATE pentru a-ți reda ÎNCREDEREA ÎN UNIVERS !

Brazilian de origine, născut în 1947, Paul Coelho este unul dintre cei mai apreciați scriitori motivaționali fiind cunoscut în special pentru cartea sa “Alchimistul”. Este important să spunem faptul că “Alchimistul” este o carte simbolică. Este genul acela de roman pe care îl citesti la momentul potrivit. Foarte multe persoane care au citit cartea îți vor spune că este foarte bună și că ar trebui să o citești.

alchimistul-coelho

Cartea lui Paul Coelho este iubită peste tot prin lume pentru înțelepciunea pe care o transmite. Noi am ales 20 de citate din “Alchimistul” care sa îți redea încrederea că exiști și că totul este în regulă, că poți să ai încredere în Univers, în regulile lui nescrise, care par de neînțeles, dar pe care le știe inima.

Nu e nevoie de un motiv pentru iubire

1. O persoana este iubita pentru ca este iubita. Nu e nevoie de un motiv pentru iubire.

2. Atunci cand iti doresti ceva, tot universul conspira in a te ajuta sa obtii acel ceva.

 

Secretul vieti…

3. Secretul vietii este sa cazi de 7 ori si sa te ridici de 8 ori.

4. Aminteste-ti ca acolo unde este inima ta, acolo vei gasi comoara ta.

5. In orice moment al vietii lor, oamenii sunt capabili sa faca ceea ce viseaza.

6. Indiferent ce face, fiecare persoana de pe Pamant joaca un rol important in istoria lumii. Si in mod normal, nu cunoaste acest lucru.

 

Lucruri bune  se petrec in fiecare zi cand soarele rasare

7. Cand fiecare zi este la fel ca cea care a trecut, este fiindca oamenii esueaza in a recunoaste lucrurile bune care se petrec in fiecare zi cand soarele rasare.

8. Nu vei fi niciodata in stare sa scapi de inima ta. Asa ca e mai bine sa asculti ce are ea sa iti spuna.

9. Intuitia este imersiunea brusca a sufletului in curentul universal al vietii.

10. Oricine ai fi, sau orice ai face, atunci cand chiar iti doresti sa faci ceva, este pentru ca dorinta a fost pusa in suflet de univers. Este misiunea ta pe Pamant.

11. Iar atunci cand nu te poti intoarce, chiar trebuie sa te gandesti la moduri de a merge mai departe.

12. Era un limbaj pe pamant pe care toata lumea il intelegea. Era limbajul entuziasmului, al lucrurilor obtinute cu iubire si cu scop, si ca parte a ceva in care crezi si pe care doresti.

 

2394729958_7a2c274eb8_z

Fiecare are o comoara pe acest Pamant

13. Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta.

14. Daca tu consideri ca meriti acel lucru pentru care ai luptat atat de mult ca sa il obtii, atunci devii un instrument al lui Dumnezeu, ajuti sufletul lumii si intelegi de ce esti aici.

15. Invata sa recunosti semnele si sa le urmezi.

16. Uneori, nu ai nici un motiv sa stavilesti raul.

17. Am in mine vanturile, deserturile, stelele si tot ce a fost creat in Univers. Am fost cu totii facuti de aceeasi mana si avem acelasi suflet.

 

 

18. Sunt in viata. Cand mananc, acesta este singurul lucru la care ma gandesc. Daca sunt in mers, ma concentrez doar la mers. Daca am de luptat atunci va fi o zi la fel de buna, ca oricare alta, pentru a muri. Daca te poti concentra mereu asupra momentului prezent, vei fi un om fericit. Viata este momentul pe care il traim acum.

19. Este una sa simti ca te afli pe drumul drept, dar e un alt lucru sa te gandesti ca al tau este singurul drum corect.

20. Baiatul a ajuns la Sufletul lumii si a vazut ca era parte din sufletul lui Dumnezeu. Si a vazut ca sufletul lui Dumnezeu era sufletul lui. Si ca el putea sa faca miracole.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top