Connect with us

Andreea a murit cu o zi inainte de BACALAUREAT. IATA ce a scris pe facebook inainte de ACCIDENTUL TRAGIC

De Citit

Andreea a murit cu o zi inainte de BACALAUREAT. IATA ce a scris pe facebook inainte de ACCIDENTUL TRAGIC

Povestea emoţionantă a Andreei, tânăra care şi-a pierdut viaţa cu doar o zi înainte de examenul maturităţii, într-un tragic accident.

Era singură la părinţi şi avea o viaţă înainte. Tocmai absolvise liceul şi abia aştepta să plece pe „un nou drum, un drum spre o nouă viaţă … Viaţa de adult!”. Din păcate, drumul pe care a plecat va fi unul fără întoarcere…

andreea-paraschiv-tanara-care-a-murit-intr-un-tragic-accident_746105

Andreea Paraschiv, o tânără de 19 ani din Buzău şi-a pierdut viaţa într-unaccident produs duminică între Niculiţelşi Isaccea. Se întorcea acasă, urmând ca a doua zi să susţină prima probă aexamentului maturităţii. Din păcate n-a mai apucat pentru că maşina pe care o conducea, având permis de doar câteva luni s-a izbit violent de un copac, medicii sosiţi la faţa locului nemaiputând să facă nimic pentru tânăra ce se afla la volan.

Părinţii ei, ambii poliţişti de frontieră, au fost zdrobiţi de vestea primită de la oamenii în uniformă şi au sosit în scurtă vreme la locul accidentului. Tot ei le-au declarat anchetatorilor că fata fusese să-ţi conducă iubitul la Tulcea şi se întorcea acasă când a avut loc tragedia.

Andreea tocmai absolvise Liceul “Constantin Brătescu”, din Isaccea şi în timpul şcolii cochetase cu modelingul după ce, în 2013, câştigase un contract cu o agenţie din Capitală în urma participării sale la Miss Buzău. „A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură”, scria Andreea pe contul ei de Facebook cu câteva zile înainte de tragicul accident. Pagina sa de socializare a fost „inundată” de mesaje de condoleanţe după ce colegii săi au aflat că fata plină de viaţă de o frumuseţe zdrobitoare, nu mai este printre ei.

61812277

Cu inimile frânte de durere părinţii fetei le-au cerut, tot printr-un mesaj postat pe Facebook, celor ce vor veni la funeraliile tinerei să nu poarte negru ci să vină îmbrăcaţi în alb la înmormântare. „Îi plăcea albul şi buchetele de flori. Nu-i plăceau coroanele şi nici hainele de doliu. Cei ce doresc s-o petreacă pe ultimul drum sunt rugaţi a-i îndeplini dorinţele!”, a scris părintele fetei pe contul de socializare.

Dumnezeu sa o odihneasca!

 

sursa:blastingnews

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top