Connect with us

VEZI Ce Se Intampla In Interiorul Corpului Tau Atunci Cand MANANCI PORC Si Cum Ar Trebui Sa Te Feresti De Asta!

De Citit

VEZI Ce Se Intampla In Interiorul Corpului Tau Atunci Cand MANANCI PORC Si Cum Ar Trebui Sa Te Feresti De Asta!

V-ati intrebat vreodata de ce unele religii interzic carnea de porc? Ei bine, cel mai important de stiut este ca lucrurile sunt neclare. Poate ca exista totusi ceva in spatele acestei convingeri, deoarece exista multe experimente medicale care sustin aceasta afirmatie.

Din moment ce porcii mananca tot ce prind de pe jos, inclusiv mancare stricata, fecale, urina. Tot ceea ce el ingera, nu poate fi digerat mai mult de 4 ore, asa ca aceasta otrava, aceste toxine, raman in organismul lor, in celulele de grasime si in organe.

A existat o cercetare efectuata pe 200 de porci care a dezvalui ca peste 70% dintre ei erau purtatori de Yersinia eneroclitica (Yersinia). Aceasta provoaca febra, vomitaturi, stare de rau, crampe si diaree.

Au existat multi alti factori contaminatori gasiti, precum si Ractopamine, un medicament care odata consumat de catre om, induce stari de rau si poate cauza chiar si deces. In China si in Europa acest medicament a fost interzis. Insa, din nefericire, au fost gasite urme in carnea de porc.

De asemenea, sunt foarte multe infectii si substante periculoase pe care porcul ni le poate transmite.

Un singur parazit numit Taenia Solium cauzeaza pierderea poftei de mancare, altul numit Trichinella provoaca o stare de rau, febra si posibil, edeme.

Daca pregatiti termic carnea de porc, daca o gatiti, este posibil sa puteti eviti orice problema mentionata mai sus. In orice caz, nimeni nu stie si nu va poate spune temperatura la care aceste probleme dispar sau temperatura la care distrugi posibili paraziti existenti in in carne.

Desigur, daca vom gati bine carnea de porc, riscul unei imbolnaviri scade, dar totusi prepararea carnii la o temperatura ridicata nu este o garantie.

De obicei, porcii crescuti in ferme primesc antibiotice, pentru a-i feri de boli, ei traind in conditii grele, in spatii inchise, pline de paraziti. Uneori acestor porci li se dau si hormoni de crestere, pentru a se dezvolta si ingrasa mai repede.

Carnea cruda de porc trebuie depozitata separat de alte alimente, cum ar fi salata, pentru ca acestea sa nu fie contaminate.

Totodata, este bine să alegem un porc care a fost hranit organic, fara a i se fi administrat diferite medicamente.

Toata lumea stie ca porcii tinuti in fermele industriale sunt tinuti in hale si magazii. Nu se bucura de razele soarelui, nu se bucura de aer curat niciodata. Aceste animale sunt hranite numai cu antibiotice in loc de iarba verde, naturala. Numai asa se pot dezvolta indeajuns de mult pentru a ajunge pe piata.

Mai mult decat atat, nimeni nu curata dupa porci atunci cand vomita sau urineaza si ei traiesc inconjurati de propriile lor toxine. De asemenea, in aceste hale, ei pot respira gaze letale si aproape toti au raie.

Inainte sa ajunga la taiere, din cauza acestor factori, a amoniacului din urina, de exemplu, ei pot dezvolta pneumonie.

Si asta este doar o mica parte din ceea ce se petrece in acele ferme departe de ochii lumii. Asa ca, inainte de a manca din nou carne de porc, ar trebui sa analizezi foarte bine si sa decizi daca asta este un lucru bun pentru tine, pentru ca prezinta o multitudine de pericole.

Priviti aceste imagini in care este prezentat ceea ce puteti dezvolta daca obisnuiti sa consumati aceasta carne.

Nu consumaţi carne de porc netestată! Evitaţi trichineloza!

fdsfdsfdsfds

sadsadasdsadsads

dssadsd

sadasdasdasds

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top