Connect with us

BIZAR! Acest om a fost omorât de ceea ce și tu ai în frigider!

De Citit

BIZAR! Acest om a fost omorât de ceea ce și tu ai în frigider!

Dean Wharmby a fost un om obișnuit care avea o singură mare pasiune : Fitnessul. Era o parte mare a vieții lui și lua lucrurile foarte în serios. Urma o dietă alimentară strictă care însemna consumarea a 10.000 de calorii pe zi. Pentru a face față antrenamentelor intense zilnice din sala de fitness, s-a gândit să suplimenteze cumva aportul de energie adus organismului.

 

2 energizante pe ora!

Dean a ajuns să bea chiar și 2 cutii de energizante pe oră fără să își faca griji de efectele nocive pe care acestea le au asupra lui. Acum 5 ani, însă, au început să apară problemele. A început să se simtă rău și a mers la doctor. S-a dovedit că avea o tumoră care necesita și chimoterapie. Gândindu-se la efectele pe care aceasta o are asupra activităților zilnice, Dean a hotărât să se trateze doar prin a lua câteva medicamente.

b7d611d0a1f8e33fa4328d4eca6b525c.600x

 

Fără ca tumora să se fi vindecat în mod corespunzător, Dean și-a văzut de activitățile zilnice până când a întâmpinat anumite probleme. A revenit la doctor și s-a dovedit că s-a îmbolnăvit de cancer la ficat. Dar încă o dată, a refuzat chimoterapia chiar dacă începuse să se simtă din ce în ce mai slăbit.

b56959f827cea0f726b0bab982b4d964.600x

 

Consumul excesiv de băuturi energizante!

Avea 39 de ani când au descoperit adevăratul motiv pentru boala lui Dean. Factorul principal pentru care cancerul la ficat a recidivat de fiecare dată a fost aportul excesul de băuturi energizante. Celulele canceroase din corpul său s-au înmulțit din cauza nivelului ridicat de zahăr din corpul său.

6c9146980cc2ba3eecebf51f4e317a63.600x

Lăudate de unii pentru efectul energizant rapid, hulite de altii pentru efectele negative asupra sănătății, aceste băuturile sunt încă în topurile preferințelor celor care duc o viață activă și extrem de solicitantă. Aveți însă grija la frecvență și la cantitate!

 

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top