Connect with us

Ce inseamna ACEST TRIUNGHI de la incheietura mainii – Trebuie sa vezi ASTA acum!

De Citit

Ce inseamna ACEST TRIUNGHI de la incheietura mainii – Trebuie sa vezi ASTA acum!

Sunt atat de multe lucruri care se petrec pe lume si pe care foarte multi inca nu le pot intelege. Pretutindeni pe glob intalnim diferite religii, credinte si practici ale oamenilor. Printre aceste practici se numara si chiromantia.

Despre chiromantie se poate spune ca este arta de a descoperi temperamentul unei persoane prin examinarea fetei mainii, cunoscuta sub numele popular de palma, si a liniilor si semnelor care se observa pe suprafata acesteia.

hand-reading1

In zilele noastre, cei mai multi oameni nu iau in serios aceste arta si le clasifica drept credinte superstitioase.

In chiromantie, liniile si semnele de pe mana sunt citite in scopul de a le interpreta. Dupa aceasta analiza, cititorul in palma poate raspunde la foarte multe intrebari legate de viata persoanei interesate.

Dupa cum puteti vedea sunt atat de multe linii diferite pe mana ta. Una dintre cele mai importante linii se numeste Linia  Rascette si se regaseste in palma, la incheietura mainii.

bracelet1

Aceste linii se presupune ca ‘iti vorbesc’ despre sanatatea persoanei, longevitate, prosperitate, destin si despre echilibrul sau dezechilibrul dintre corp, minte si spirit. Cu cat linia este mai dreapta, mai lunga si mai neintrerupta cu atat cresc sansele sa duci o viata lunga si sanatoasa.

Cei mai multi oameni au trei linii pe incheietura mainii in palma, dar exista persoane si cu patru linii, ceea ce indica faptul ca ei pot trai si pana la 100 ani!

Si acum sa va spun ce inseamna acel triunghi format de linii la incheietura. Daca liniile tale formeaza un triunghi asta arata ca exista sanse mari de a obtine sume importante de bani prin modalitati neasteptate cum ar fi un castig inportant la Loterie.

Atentie! Aceste practici nu iti asigura succesul. Succesul vine o data cu increderea in sine, perserverenta si o viata calculata si linistita cu incredere in Cel de Sus.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top