Connect with us

Cel mai sincer anunţ de vânzare a unei maşini! A devenit viral: ”Câinele meu şi-a făcut nevoile… ”

De Citit

Cel mai sincer anunţ de vânzare a unei maşini! A devenit viral: ”Câinele meu şi-a făcut nevoile… ”

O tânără care s-a săturat de maşina ei s-a gândit să o vândă pe eBay şi a postat un anunţ care a devenit viral.

Femeia vrea să-şi vândă maşina Fiat 500 şi i-a făcut o descriere sinceră, în care a vorbit despre peripeţiile pe care le-a avut cu ea.

masina2

”Maşina asta mi-a distrus cu adevărat viaţa. Am cumpărat-o cu 6000 de lire, iar după am aflat că a trecut prin multe accidente. Nu pot să vă mint, asta m-a scos din sărite. Am accidentat-o în prima săptămână şi i s-a stricat bara de protecţie pe care nu m-am mai ostenit să o repar.  Am fost trasă pe dreapta pentru condusul sub influenţa alcoolului, când de fapt doar conduceam şi dansam haotic. Câinele meu şi-a făcut nevoile prin toată maşina. Am petrecut şi momente frumoase cu această maşină. Nu m-a dezamăgit şi avem câteva amintiri frumoase împreună”, a scris ea pe eBay.

Femeia a primit deja 26 de oferte pentru maşină.

Citeste si: BĂIATUL lovise NOAPTEA un BMW PARCAT și i-a lăsat proprietarului, în parbriz, UN BILET SINCER. Răspunsul pe care l-a primit de la acesta l-a lăsat cu gura căscată! E incredibil a cui era mașina pe care o lovise!

Un elev de liceu în vârstă de 17 ani și mai avea de livrat ultima comandă de mâncare când telefonul a început să-i sune. Când studentul, pe nume Chen, a răspuns, a lovit un BMW parcat pe stradă.

Mort de frică, Chen s-a grăbit să livreze ultima comandă a zilei de lucru și apoi s-a întors la mașină pentru a îndrepta lucrurile. El a scris un bilet în care își cerea iertare sincer și a lipit-o de parbriz într-un plic în care pusese toși banii pe care îi avea.

Scrisoarea împreună cu gestul responsabil al lui Chen i-a inspirat pe toți cei care i-au auzit povestea, totul ce s-a întâmplat între cei doi a devenit viral!
Dar stați puțin, nu s-a terminat totul aici…

Iată biletul băiatului: ,,Domnule, îmi cer iertare. Din greșeală v-am lovit mașina noaptea trecută atunci când îmi conduceam scuterul. Tot ce am reușit să strâng până acum este 44 de dolari și vi-i dau drept compensație. Știu că nu ajung, dar e tot ce am. Îmi pare extrem de rău pentru accident”.

Proprietarul BMW-ului a fost uimit de onestitatea tânărului, acesta și-a dat seama că băiatul provenea dintr-o familie săracă și ce a făcut e uimitor. Bărbatul a cerut poliției să-l găsească pe tânăr și a aranjat să-l cunoască. Se pare că mașina pe care tânărul o lovise aparținea unui bogat om de afaceri din China care nu numai că i-a înapoiat banii, dar i-a și dat o recompensă pentru corectitudinea de care a dat dovadă. Recompensa a fost de 1,453 de dolari.

Pe acești doi oameni îi salutăm, vă mulțumim că ne-ați oferit un atât de bun exemplu de urmat! Distribuie pentru ca mai mulți oameni să afle că sinceritatea e cea mai bună cale de a ieși dintr-o problemă!

Continue Reading

More in De Citit

To Top