Connect with us

CITEȘTE! Dacă faci ASTA, nu vei mai suferi niciodată de călcâie crăpate, bătături și calusuri!

De Citit

CITEȘTE! Dacă faci ASTA, nu vei mai suferi niciodată de călcâie crăpate, bătături și calusuri!

Pielea crăpată de pe călcâie, bătăturile și calusurile sunt zone de piele tare, îngroșată care se dezvoltă atunci când pielea este expusă la presiuni excesive sau frecare. Ele apar de obicei pe picioare și pot provoca durere și discomfort atunci când mergi.

Printre cauze se numără: încălțămintea inadecvată, o dietă nesănătoasă, statul prea mult in picioare, vârsta, atmosfera uscată precum și mersul pe jos. Anumite boli, cum ar fi afecțiuni ale tiroidei sau diabet, eczeme, psoriazis pot fi deasemena de vină.
Nu este o situație plăcută și este mai mult decât o problemă de estetică. Mâncărimea, inflamațiile și descuamarea pielii precum și fisurile care pot sângera sunt semne clare că această afecțiune trebuie remediată.
Acest articol prezintă un remediu in totalitate natural care te va ajuta să scăpapi de toate aceste probleme și mult mai important, vei vedea rezultate în mai puțin de 14 zile!

Glicerina bi destilada
Uite ce trebuie să faci:
-Amestecă 10 aspirine zdrobite cu 250ml de alcool 70%. Se pune într-un recipient și se lasă deoparte o zi sau două.
-În fiecare noapte, înainte de aplicare, agită recipientul cu soluție și toarnă puțin pe o bucățică de vată, aplică pe zonele cu probleme și infășoară apoi piciorul în folie de plastic peste care poți pune șosetele.
-Lasă soluția să lucreze peste noapte, iar de dimineață clatește cu apă și șterge-te cu un prosop curat.
-Aplică glicerină sau o cremă foarte grasă, după. Dacă este nevoie, înainte de aplicarea cremei, aplică un scrub pe pielea de pe tălpi, cu grijă.
După numai 10-15 tratamente de acest fel picioarele sigur își vor schimba aspectul și toate problemele vor începe sa dispară!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top