Connect with us

Dan Condrea nu a baut si nu a luat medicamente inainte de accident

De Citit

Dan Condrea nu a baut si nu a luat medicamente inainte de accident

Noi amanunte despre moartea lui Dan Condrea

 

Institutul de Medicina Legala va anunta astazi care este cauza mortii lui Dan Condrea. O informatie aparuta pe surse spune ca omul de afaceri nu ar fi facut infarct, ci a avut parte de o moarte violenta.

Surse din cadrul IML (Institutul de Medicina Legala) Ilfov sustin pentru presa centrala ca Dan Condrea nu a facut accident vascular cerebral, ci a murit in urma impactului masinii sale cu copacul. A avut parte de o moarte violenta, avand leziuni de neimaginat si coloana vertebrala distrusa, anunta Antena 3. De asemenea, omul de afaceri nu a consumat bauturi alcoolice inainte de accident si nu a luat medicamente. In plus, anchetatorii vor prelua probe ADN de la copii pentru identificarea cadavrului, asta dupa ce in presa au aparut speculatiile ca nu este cadavrul patronului Hexi Pharma.

Trupul neinsufletit al omului de afaceri va fi ridicat astazi si va fi dus la cimitirul Sfanta Vineri la ora 13, loc in care va fi inmormantat. Fosta sotie a lui Dan Condrea l-a recunoscut pe afacerist dupa haine, insa medicii vor stabili in urma testelor ADN daca victima este 100% Dan Condrea.

Criminalist: Exista o varianta de identificare dupa amprentele papilare

„Mai exista o varianta de identificare dupa amprentele papilare. Aceste amprente sunt comparate, o data daca avea amprentele in sistemul politienesc sau pot fi prelevate urme papilare de pe birou, de acasa, de locuri pe care sigur le-a atins”, a explicat criminalistul Dan Antonescu la Antena 3.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a avut un accident mortal duminica seara. Acesta urma sa fie audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati a doua zi de dimineata, motiv pentru care au aparut o serie de speculatii in legatura cu o mana criminala in acest caz.

 

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top