Connect with us

De ce nu trebuie să te plângi de soțul tău?

De Citit

De ce nu trebuie să te plângi de soțul tău?

Nu sunt într-o relație, nu sunt căsătorită, nu am un bărbat permanent de doi ani. Aceasta este o experiență. Și știți ce? Nu doar că sunt enervată, sunt chiar foarte enervată când vreo femeie măritată începe să se plângă de soțul ei.

Viața în singurătate m-a învățat că este al naibii de comod să ai alături de tine pe cineva. Un om viu. Interesat. Scump. Mai puternic decât tine. Care are bani, atunci când ai mei se termină. Care are penis, mâini, buze, și care vrea să iubească. Care are sistem muscular mai bine dezvoltat decât al unei femei.

DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE FAPTUL CĂ EL ÎN FIECARE ZI ALEGE SĂ FIE CU MINE!
Mă auziți, voi, femeilor măritate? Asta o spun eu, un om liber de relații. Bărbatul vostru în fiecare zi alege. Alege să fie cu voi! De ce crezi că face asta?

ESTE CU MINE DIN CAUZA COPILULUI.
Hei! Vezi statistica divorțurilor din familiile cu copii. Și ține mine, bărbații pleacă din familii, indiferent de numărul copiilor. Copiii nu au oprit încă pe nimeni.

ESTE CU MINE PENTRU CĂ AȘA ÎI ESTE COMOD.
Da… Așa ai fost mințită de cineva. Să privim adevărul în față: ce ai tu așa deosebit că nu au altele? Ești moștenitoarea vreunul capital enorm? Ești partenerul lui de nădejde care îi face munca? Nu? Aaa…
Îi speli ciorapii și-i gătești mâncarea. Da. Crezi că acesta este un motiv suficient pentru a-ți suporta mofturile, nervii, complexele și depunerile de grăsime?

FACE ASTA DIN INERȚIE.
Este imposibil să faci ceva din inerție când nu ai făcut o decizie responsabilă. Am verificat, nicio inerție nu se pornește. Omul sau este cu tine, sau nu este. Fără niciun fel de inerție.

NU ARE VARIANTE MAI BUNE.
Are. Eu sunt o variantă mai bune. Nu-l voi bate la cap, nu-i voi umple capul cu povestirile mele prostești. Voi face sex cu el până la epuizare.
Și când îmi va da 100 de lei pe zi, o să-mi amintesc că au fost vremuri când mâncam pâine cu maioneză pentru că pentru altceva nu aveam bani.

PENTRU CĂ SUNT O PRINȚESĂ. ORICINE VA FI BUCUROS SĂ FIE CU MINE.
Minunat. Acum să gândim cu 10 cm înainte. De unde ai luat asta? Încearcă să-ți amintești. Nu confunda admirația părinților tăi cu realitatea.

SUNT O GOSPODINĂ MINUNATĂ. FĂRĂ MINE EL NU POATE NIMIC.
Poate. Am văzut cu ochii mei. Când mama mea a suferit un accident și a încetat să mai fie o gospodină adevărată, la arenă a ieșit tatăl meu. Și a demonstrat că știe și poate tot.

CÂND VEI AVEA PRETENȚII FAȚĂ DE SOȚUL TĂU, MAI CITEȘTE ODATĂ ACEST ARTICOL.
Și înțelege în sfârșit că el alege să fie cu tine. Și asta merită respect. Ai grijă de tine și vezi ce ai făcut tu pentru această relație? Pentru ca ea să fie caldă, bună, omenească…

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa il DISTRIBUI si pentru PRIETENII tai!

sursa: ecolady.eu

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top