Connect with us

DECIZIE ȘOC! CEDO a hotărât să interzică BOTEZUL!

De Citit

DECIZIE ȘOC! CEDO a hotărât să interzică BOTEZUL!

Esența creștinismului, Sfânta Taină a Botezului, ar urma să fie interzisă de CEDO. Asta este știrea care va scoate din minţi absolut toţi românii, dar nu doar pe noi! Din luna martie a acestui an Curtea Europeana a Drepturilor Omului a luat decizia finală.

Judecatorii CEDO au evaluat situația și au hotărât ca botezul creștinesc pentru un copil care nu își poate exprima voința, in contextul multiculturalității, îi încalcă acestuia dreptul fundamental de a alege!
Se apreciază că botezul copiilor încalcă articolul 16 și 22 din Convenția Europeană. Bebelușii, de fapt, nu sunt în măsură să iși exercite voința lor liberă, și  nu se află într-o poziție de a accepta o credință, deoarece nu sunt conștienți de ea.

Botezul este un act religios pe care creștinismul nu îl poate impune, trebuie să fie ales în mod conștient, mai ales într-un moment ca acesta când Europa trece printr-o criză fără precedent și se află într-un veritabil amestec de culturi și religii.

 
Practica acestei taine este contrară interesului superior al copilului, în conformitate cu prevederile art. 3 din Convenția cu privire la drepturile copilului, ratificată la 25 mai 1992. Aceasta lege garantează libertatea personala.

Cel mai probabil, sursa este The Bulgarian Times însa informaţia despre interzicerea botezului copiilor nu apare în alte surse credibile. Rămâne doar sa așteptăm si să vedem dacă această informație va deveni reală.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top