Connect with us

Degetele ei de la picioare SEAMANA IZBITOR cu Degetele de la maini! Priveste aceste imagini care te vor infiora!

De Citit

Degetele ei de la picioare SEAMANA IZBITOR cu Degetele de la maini! Priveste aceste imagini care te vor infiora!

Exista o categorie de oameni care se simt foarte ”atrasi” de picioare. Exista altii care nici macar nu le pot privi pe ale lor. Isi pun sosete mai tot timpul si o iau razna daca le sugerezi o pereche de papuci. Noi va prezentam aceasta domnisoara pe care nici macar nu stim unde sa o incadram, dar credem ca EA are nevoie de categoria ei 🙂

Degetele ei de la picioare sunt aproape la fel de lungi ca degetele de la mana. Priveste cum arata !

Tipa si-a postat pozele pe o platforma chinezeasca de blogging si a explicat ca picioarele ei au fost mai mereu in centrul atentiei. Si a raspuns la intrebarea care,sigur, ne macina pe toti: poarta papuci sau flip-flops?

Obisnuiam sa port flip-flops in copilarie si tin minte ca de fiecare data am atras atentia. Oamenii se strangeau in jurul meu si discutau despre mine ca si cum as fi fost un animal, sau ceva.

1111111111

Studenta taiwaneza continua :

I-am auzit spunand ca nu am evoluat cum trebuie. Erau copii care imi spuneam sa-mi folosesc toate cele 4 maini cand incerc sa ma urc in copac.

Ouch. Ea nici nu este foarte inalta (1m 50cm) ceea ce face ca degetele ei de la picioare sa fie si mai evidente si totusi greu de inteles…

222222

Stiu ca nu e frumos, dar nu pot sa ma abtin sa nu imi inchipui cum isi foloseste degete de la picioare pentru a deschide usa de la frigider… sau o bere pentru Iubi?

333333333333333

Ok, gata. Am citit destul despre picioare pe ziua de azi. Sau a fost destul pentru toata saptamana? Yuck 🙂

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top