Connect with us

Doctorii gasesc UN SARPE in abdomenul ei dupa ce au crezut ca este INSARCINATA!

De Citit

Doctorii gasesc UN SARPE in abdomenul ei dupa ce au crezut ca este INSARCINATA!

Stomacul unei femei a crescut atat de mult incat doctorii au crezut ca ea este insarcinata, dar in loc de copil, doctorii au gasit ceva absolut socant: un sarpe. Femeia se afla intr-o stare de sanatate precara de ceva timp, iar medicii cred cu tarie ca sarpele este cauza tuturor problemelor ei.

Maria Tsotetsi, 49 ani, din Vosloorus, la est de Johannesburg, Africa de Sud, sustine ca un episcop a pus sarpele in interiorul ei.

Tsotetsi, fusese in spital cu ceva timp in urma cand doctorii i-au spus ca a dezvoltat cu certitudine ceva in abdomen, o tumora, si ca are nevoie de operatie.

Mi-au spus ca am pierdut foarte mult sange si ca am urgent nevoie de operatie- spune ea.

Dar familia sa era foarte saraca si nu puteau plati pentru operatie asa ca asistentele i-au dat cateva medicamente, iar dupa cateva zile au eliberat-o din spital.

Iubitul ei, insa nu a renuntat ‘sa lupte’ sa o vindece si merge cu ea la un Episcop sa gaseasca un leac. Potrivit lui Tsotetsi, episcopul i-a spus sa isi inlatureze toate hainele si i-a dat sa inghita o pastila numita ‘muthi’ provenita din ierburi medicinale.

‘Muthi’ era acoperita in piele de sarpe, de culoarea alb cu maroniu. Mi-a spus ca o sa ma vindece.

La cateva zile dupa a inceput sa isi piarda dintii si sa se simta foarte rau. Una peste alta, pana si concubinul sau cu care imparte totul de 14 ani a ales sa o paraseasca.

Maria cauta raspunsuri mai departe si ajunge pana la un celebru vraci Ntsimbi Ngema care ii spune un lucru socant:

Acea pastila se foloseste de catre iubitii gelosi. Se ofera partenerelor lor iar ele arata ca si cum ar fi fost insarcinate, insa avand un sarpe in interiorul lor nu vor mai putea avea niciodata un partener sexual pentru ca orice barbat ar putea muri dupa. 

Practicile religioase ciudate apar prin toate religiile, insa aceasta este una dintre cele mai socante cu siguranta! Mai cunoasteti si voi religii care pun in pericol sanatatea, integritatea si chiar viata credinciosilor?

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top