Connect with us

Ea a hotărât că nu o să mai poarte deloc sutien timp de o lună. Când a văzut pozele de dinainte și după a rămas fără cuvinte. Cât de mare este diferența

De Citit

Ea a hotărât că nu o să mai poarte deloc sutien timp de o lună. Când a văzut pozele de dinainte și după a rămas fără cuvinte. Cât de mare este diferența

Il porti aproape in fiecare zi, insa stiai ca sanii tai au de suferit din cauza lui?

O femeie a decis sa faca un experiment si sa nu mai poarte sutien timp de o luna, pentru a vedea daca intr-adevar acest obiect vestimentar influenteaza in vreun fel forma lor.

Ceea ce a descoperit a uimit-o! Pare greu de crezut, insa ea a observat ca sanii i s-au marit, probabil datorita faptului ca si-a folosit muschii pieptului mai des. In acelasi timp, bustul a devenit si mai ferm, si a capatat o forma mai frumoasa.

Un alt lucru pe care l-a observat este ca a dormit mult mai bine, deoarece se pare ca sutienul pe care il purta in timpul noptii, desi era unul simplu, din dantela, ii provoca un disconfort.

Voi stiati aceste lucruri?

Te-ar putea interesa si: Alerga și ea în parc, când un bărbat a oprit-o și i-a zis să-și pună sutien. ”Nu vezi că ai sânii deja lăsați?”

Alerga și ea în parc, când un bărbat a oprit-o și i-a zis să-și pună sutien. ”Nu vezi că ai sânii deja lăsați?” Ce i-a răspuns această femeie e foarte tare

Michelle Kirk, o femeie din Statele Unite se antrena pentru maratonul de la New York din noiembrie când a fost oprită de un bărbat care avea să-i spună ceva despre sutienul sport.

Mămica de 28 de ani, originară din Florida a fost șocată să audă că “sânii tăi sunt lăsați, nu vezi că au început să o ia spre sud, nu cred că vrei asta” plus câteva indicații medicale despre importanța purtării sutienului sport.

Femeia a fost oprită brutal de bărbatul aflat pe bicicletă și nu i-a putut răspunde așa cum și-ar fi dorit pentru că, o avea în căruț pe fiica sa de 18 luni.

Michelle nu s-a lăsat. Ajunsă acasă, a abordat problema pe un grup de pe Facebook unde a lăsat un mesaj pentru bărbatul care nu și-a putut păstra opiniile pentru sine.

“Tu ești motivul pentru care femeile au insecurități. Dacă nu îți plac sânii mei lăsați, nu te uita! Niciodată nu voi înceta să fac ceea ce iubesc. Mă iubesc prea mult ca să las ura ta să mă dărâme!”
Mesajul ei a ajuns la sute de femei care i-au scris mesaje de încurajare.

Michelle a mulțumit tuturor celor care i-au scris și a menționat că dacă mesajul ei a putut ajuta cel puțin o femeie să realizeze că nu trebuie să asculte lucrurile negative pe care le spun unii atunci misiunea ei este completă. “Nu suport oamenii care încearcă să dărâme alte persoane. Dacă nu ai nimic frumos de spus, mai bine taci.”

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top