Connect with us

Ea îi pune copilului său USTUROI SUB PERNĂ în fiecare seară. Vei face la fel când vei afla motivul!

De Citit

Ea îi pune copilului său USTUROI SUB PERNĂ în fiecare seară. Vei face la fel când vei afla motivul!

Reputaţia usturoiului de a fi bun la toate nu este de ieri, de azi. Încă de pe vremea Egiptului antic era folosit atât pentru gătit, cât şi pentru tratarea problemelor de inimă, a presiunii sângelui crescută, a colesterolui mărit, a răcealii, a gripei şi a altor infecţii.

 

Usturoiul ar trebui consumat zilnic. Cum spuneam, acest ingredient puternic poate fi folosit pentru a preveni și pentru a trata diferite probleme de sanatate, conţinând una dintre cele mai versatile substanţe naturale folosite pentru a ne menţine sănătoşi – alicina.

Ea are proprietăţi antibiotice care se activează atunci când usturoiul este sfărâmat sau tăiat şi este responsabilă de mirosul cunoscut al usturoiului. De îndată ce este absorbită în intestin, alicina este eliminată prin intermediul plămânilor şi pielii, de aceea cei care îl consumă se confruntă cu o respiraţie şi transpiraţie care îi poate ţine pe cei din jur la distanţă.

Alicina se poate pierde prin gătire, de aceea este recomandat să zdrobești usturoiul, să îl lași așa timp de 15 minute, iar apoi să îl consumi. Poți adăuga și patrunjel tocat fin pentru a estompa din mirosul puternic.

De ce să pui usturoi sub pernă?
Deși renumit pentru beneficiile sale pentru sănătate, știai că usturoiul ajută și dacă este pus sub pernă, nu numai dacă este consumat?

Anumite popoare din jurul lumii, poartă un cățel de usturoi în buzunar, pentru noroc, sau îl folosesc pentru a spăla vesela. Ei cred că acest lucru ajută la purificarea mâncării, la eliminarea spiritelor rele.

Se spune că usturoiul pus sub pernă are puterea de a elimina energiile negative, asigurându-ți un somn liniștit și odihnitor. Drept urmare, dacă ai probleme cu somnul, ar trebui să încerci și tu acest truc.

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top