Connect with us

Ea își caută ”TĂTIC” cu bani. Răspunsul lui – MERITĂ APLAUZE!

De Citit

Ea își caută ”TĂTIC” cu bani. Răspunsul lui – MERITĂ APLAUZE!

O femeie postează un anunț pe un site de matrimoniale:

Sunt o femeie frumoasă (foarte frumoasa chiar) de 28 ani. Sunt inteligentă și am cu adevărat clasa. Aș vrea să mă căsătoresc cu cineva care câștiga minimum jumăte de milion de dolari pe an. Există pe site-ul ăsta vreun bărbat care să câștige atât? Sau soții ale unor milionari care pot sa-mi dea sfaturi pe această temă?

Am avut deja relații cu bărbați care câștigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc în Central Park West. Cunosc o doamnă care face yoga cu mine, care s-a căsătorit cu un bancher bogat si trăiește la Tribeca. Nu e atât de frumoasă ca și mine și nici măcar atât de inteligentă. Așa că mă întreb, ce a făcut ca să merite acest lucru si de ce eu nu reușesc? Cum pot să ajung la nivelul ei?

f558a3a0bb14b8dff247120ed5da453c.600x

Peste un timp primește și un răspuns: Am citit e-mailul dvs cu mult interes și am elaborat un prospect al situației dvs. Vă asigur ca nu vă pierdeți timpul, deoarece câștig 500 mii $ pe an. Luați vă rog în considerare următoarele: Ceea ce dvs oferiți, văzută din perspectiva bărbatului pe care-l căutați e pur si simplu o afacere foarte proastă, dar foarte simpla.

Dvs oferiți frumusețea fizică, iar eu ofer banii mei. Există însă o mică problemă: în mod sigur frumusețea dvs se va diminua puțin câte puțin și într-o zi va dispărea, în timp ce e foarte probabil ca venitul meu să crească progresiv. Așadar, în termeni economici dvs. sunteți un activ care suferă de depreciere progresivă, în timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Să vă explic mai bine: azi dvs aveți 28 de ani, sunteți frumoasă și veți continua să fiți pt următorii 5/10/15 ani, dar din ce în ce mai puțin.

Acest lucru înseamnă, în termeni de piață, că azi reprezentați o achiziție bine cotată spre a fi vândută, nu cumpărată. Utilizând un limbaj Wall Street, dvs. ar trebui să fiți pusă în “trading position” – spre vânzare și nu “buy and hold” – cumpără și ține, cum se pare că dvs. sugerați.

Așadar în termeni comerciali, căsătoria “buy and hold” cu dvs nu e o afacere bună pe termen mediu și lung. În schimb, închirierea pe o anumită perioadă (scurtă) poate fi chiar și din punct de vedere social o afacere foarte înțeleaptă și am putea s-o luăm în calcul.

Economic vorbind, să vă dau un exemplu, ar fi ca închirierea unei mașini: ca să mă conving de cât sunteți de inteligentă și frumoasă, eu, potențial ‘client’ cer ceea ce este economic corect: să facem un test drive.

Vă rog să stabiliți data și ora. Cu stimă, Investitorul dvs.

Citeste si: 6 motive pentru care nu reușești sa agati pe Facebook

Dacă ești un tip mai comod sau ți-e teamă să abordezi o femeie „face to face”, probabil, te gândești că Facebook este locul ideal unde poți cunoaște femei. Cu toate că nu este un site de matrimoniale, să încerci să agăți pe Facebook nu este deloc o idee rea. Însă, în momentul în care faci oricare din cele 6 greșeli descrise mai jos, vei fi sortit eșecului.

1. Nu ai poză la profil
În percepția oricărei femei, lipsa unei poze la profil și a fotografiilor cu tine, înseamnă că: fie ești căsătorit, fie folosești un profil fals; în orice caz, că ai ceva de ascuns. O cerere de prietenie sau un mesaj de la un astfel de profil, va duce rapid la apăsarea butonului: „Șterge cererea.”

2. Încerci să agăți de pe un cont fals
Dacă îți faci un cont doar pentru agățat, cel mai probabil, nu vei avea prea mulți prieteni în el. La ce crezi tu că se va gândi o fată atunci când primește o cerere de la un băiat, iar după ce o acceptă, îi va apărea mesajul: „—X— are 10 prieteni, ajută-l să-și găsească mai mulți?” La această întrebare există două variante de răspuns:

Este un tip singuratic și nu are prieteni;
Folosește contul doar pentru agățat.
În ambele situații, acel tip nu va prezenta niciun fel de interes. Așa că, folosește-ți contul tău real, numele tău real, sau măcar cele două prenume (dacă ai).

Încrederea, reprezintă un factor major pentru o femeie atunci când vorbește cu un necunoscut. În primul rând, va vrea să vadă că ești o persoană reală, cu prieteni reali.

3. Ai un profil sec
Profilul tău, trebuie să scoată în evidență părți cheie din personalitatea ta. Acest lucru se poate face foarte ușor, prin postarea de fotografii cu tine alături de prietenii tăi, făcând ceea ce-ți place, posibil o pasiune.

De exemplu, dacă îți place să faci ciclism, poți pune poze cu tine echipat în ciclist când ești la ture împreună cu alți cicliști.

Dacă ești pasionat de munte, pune poze cu tine și cu prietenii tăi făcând drumeții pe munte.

Orice ai face, nu pune prea multe poze cu tine singur! In afara de 2-3 poze la profil, restul e bine să fie alături de prieteni de-ai tăi, aranjate în albume: „Tură MTB Brașov”, „Predeal 2014”, Revelion 2015” etc.

4. Abordezi la ore nepotrivite
Dacă o tipă ți-a acceptat cererea de prietenie și o vezi online la ora 10 dimineața, nu te grăbi să o abordezi atunci. Cel mai bun moment pentru abordări pe Facebook este seara între orele 19.00 și 22.00.

5. Nu-i citești profilul
Să o întrebi câți ani are sau cu ce se ocupă, ea având trecute toate aceste date la profil, reprezintă un imens „turn off” pentru orice femeie.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a o aborda este să-i citești profilul, tocmai pentru ca să nu-i pui întrebări ale căror răspunsuri deja le-a completat, dar și pentru a observa ce-i place, astfel încât să ai un subiect în plus de conversație.

6. Încerci să-i obții numărul de telefon sau îi propui o întâlnire mult prea devreme
Atunci când te hotărăști să agăți pe Facebook, reține următorul aspect: Nu ești singurul care încearcă să o agațe!

O femeie, primește în medie cel puțin 20 de cerereri de prietenie pe zi, iar dacă le va accepta, mai mult de jumătate dintre cei care le-au trimis, o vor aborda și îi vor cere numărul de telefon după doar câteva schimburi de replici.

Tu ești unul dintre cei 20 de necunoscuți. De ce ți-ar da ție numărul de telefon? De ce ar accepta să se întâlnească cu tine?

Vorbește cu ea timp de 10 – 15 minute, aplicând tactica „ruperea raportului” pe care ți-am descris-o în ghidul gratuit. Apoi, poți relua discuția cu ea a doua zi, și abia atunci îi poți cere numărul de telefon.

Pentru ca o fată abordată pe Facebook să-și dorească să se întâlnească cu tine, trebuie ca mai întâi să aibă încredere în tine, iar acea încredere nu se câștigă întrebând-o ce mai face sau spunându-i două bancuri.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top