Connect with us

Ea isi trateaza raceala cu bomboane mentolate ! SOARTA TRISTA a unei BATRANE care traieste cu 140 lei/luna!

De Citit

Ea isi trateaza raceala cu bomboane mentolate ! SOARTA TRISTA a unei BATRANE care traieste cu 140 lei/luna!

Ati incercat vreodata sa traiti cu 140 de lei pe luna? Desi suna imposibil, acestia sunt banii pe care ii are la dispozitie o biata bunica de 78 de ani, din judetul Iasi.

Cei care doresc sa-i dea o mana de ajutor o pot face sunand la numarul de telefon 0753321235.

Chiar daca varsta si sanatatea nu o mai ajuta, ca sa faca rost de alimente, femeia munceste cu ziua in gospodariile vecinilor.

 Zicala „Batranete, haine grele” descrie perfect situatia bunicii Catinca. Femeia povesteste ca toata viata a muncit din greu, iar acum, la batranete, s-a ales cu un ajutor social de 140 de lei. A avut un trai greu, iar acum are probleme cu auzul si se deplaseaza cu greu. Abia are ce manca, iar de medicamente nici nu se mai pune problema. Cand o doare gatul, se trateaza cu bomboane mentolate.

Catinca Nutu: „Ce facem cu un 1 milion si 400? Cu spalatul, cu mancatul, e greu. Am nevoie de mancare, dar nu am unde le tine ca nu este frigider. Copiii nu vin sa ma vada, poate ca nu au bani.”

Biata femeie traieste intr-o casa mica, reconditionata acum cu ajutorul unei fundatii din Iasi. Acum este recunoscatoare, pentru noua casuta. Ca sa mai faca rost de mancare, lucreaza cu ziua la vecini.

61807604

Catinca Nutu: „Am lucrat la munci grele. Imi dadeau de mancare, mai cate 2 bani. Da, am fost, imi place munca, dar nu mai pot.”

Vecinii stiu situatia ei si spun ca incearca sa o mai ajute.

Vecina:Ea a ramas acum singura de 7 ani. E necajita, umbla si ea de la casa la casa. Ajuta, se ducea cu ziua. Noi facem de mancare, o mai ajutam, ne mai ajuta si pe noi la treaba. Acum nu mai prea poate si mai ingrijeste si un vecin.”

Avand in vedere bruma de bani pe care o primeste de la stat, batrana spune ca orice ajutor este binevenit.

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top