Connect with us

EXPERIMENT UIMITOR! Încearcă această metodă de detoxifiere prin tălpile picioarelor!

De Citit

EXPERIMENT UIMITOR! Încearcă această metodă de detoxifiere prin tălpile picioarelor!

Zilnic suntem expuşi influenţelor negative ale mediului înconjurător poluat, stresului, sedentarismului şi alimentaţiei dezechilibrate. Acţiunea acestor factori nocivi produce în organismul uman o acumulare de toxine.

 

Rezultatul acestui fenomen îl constituie apariţia unor diferite boli, de la tulburări de digestive, insomnie, epuizare,  până la depresii sau scăderea imunităţii. Practica detoxifierii prin tălpile picioarelor asigură într-un mod simplu și eficient eliminarea acestor toxine periculoase fără ca tu să trebuiască să faci schimbari majore în alimentație. Iar cel mai mare avantaj constă in faptul că această practică este absolut sigură pentru sănătate.

toxine_picioare_b3f311247a

 

Cea mai simplă metodă de detoxifiere a organismului prin picioare este să le ții într-un lighean cu apă, în care ai pus o cană de sare amară. Soluția obținută stimulează transpirația și scoate toate toxinele prin picioare. Magneziul din sarea amară este absorbit în piele și ajută circulația.

O altă metodă este o tehnică rusească, periajul uscat, care înlătură pielea moartă, stimulează creșterea celulelor, îmbunătățește sistemul nervos și curată sistemul limfatic. Trebuie să masezi tălpile cu o perie uscată, făcând mișcări circulare. Fă apoi un dus, pentru a scăpa de toxine.

Algele sunt și ele indicate în curele de detoxifiere. Poți să îți înfășori tălpile în alge umede ori poți să îți ții picioarele într-un lighean cu apă caldă și alge. Apa caldă te va face să transpiri, iar plantele vor absorbi toxinele din corp.

 

Toxinele pătrund în corp pe mai multe cai: prin alimentatie, prin aer, precum si prin produsele de ingrijire corporala pe care le utilizăm. Astăzi aceste toxine se regăsesc peste tot în jurul nostru, așa că tratamentele de detoxifiere devin foarte importante pentru sănătatea ta și a familiei tale.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top