Connect with us

IMAGINI INGROZITOARE: In timpul unei certe furtunoase acest barbat incepe sa isi loveasca iubita in mod repetat!

De Citit

IMAGINI INGROZITOARE: In timpul unei certe furtunoase acest barbat incepe sa isi loveasca iubita in mod repetat!

Cunoasteti acele relatii care te fac sa o privesti pe a ta cu ochi mai buni? Si sunteti pe cale sa vedeti cireasa de pe tort, pentru ca acesti doi oameni cu siguranta nu ar fi trebuit sa fie impreuna si sa formeze un cuplu.

In aceste imagini surprinse de o camera de supraveghere se pot observa doi oameni care se cearta intr-o parcare. La inceput, se poate observa cum femeia este prima care loveste si continua sa il palmuiasca incontinuu si sa tipe. Oferindu-i un pic de credit aici, pentru ca el sta si incaseaza fara sa reactioneze prea mult, dar apoi lucrurile iau o intorsatura ciudata.

El incepe sa o loveasca cu pumnul si sa i traga cea mai mare mama de bataie pe care a primit-o in viata ei, ceea ce nu este deloc justificat. Imediat ea se retrage, se calmeaza si vrea sa plece, dar barbatul din imagini nu s-a lasat cu una, cu doua.

O femeie care trecea prin preajma a vazut toata scena si s-a repezit sa o ajute, insa acesta a agresat-o si pe doamna banuind ca filmeaza scena cu telefonul si tine dovezi. Ce nenorocit!

Vezi imaginile mai jos:

1-Shocking-video-shows-man-punching-girlfriend-to-the-floor-vert

3-Shocking-video-shows-man-punching-girlfriend-to-the-floor-vert

350499E300000578-3629593-image-m-75_1465314577688

maxresdefault (1)

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top