Connect with us

Incident la Carnavalul de la Rio! O dansatoare senzuală a rămas din greșeală fără lenjeria intimă și a lăsat TOT la vedere

De Citit

Incident la Carnavalul de la Rio! O dansatoare senzuală a rămas din greșeală fără lenjeria intimă și a lăsat TOT la vedere

I-au căzut chiloții în timpul Carnavalului de la Rio. Cunoscuta dansatoare de samba Tarine Lopes a avut parte de un incident nefericit, sâmbătă seara, când, în timp ce defila, s-a trezit fără bucata textilă care îi acoperea zonele intime.

Chiar dacă incidentul a pus-o vizibil în încurcătură pe tânăra fată, a depășit momentul ca o adevărată profesionistă.

Tarine este starul școlii X-9 Paulistana din Sao Paolo, din a cărui echipă a făcut parte atunci când a defilat pe Sambrodromo do Anhembi, arena pe care se desfășoară Carnavalul de la Rio.

Videoclipul în puteți urmări mai jos!

Imagini uluitoare surprinse în timpul Carnavalului de la Rio de Janeiro. Început de pe 9 februarie, coloratul festival se va desfășura până pe 19 februarie. În capitala Braziliei, elevii faimoaselor școli de samba defilează pe Stadionul Sambrodromo în costume care de care mai inedite.

A început competiția, iar echipele de dansatori sunt criticate de un juriu de specialiști pe baza coregrafiei, atmosferei, organizării și abilităților de a cânta. Școlile de samba iau această competiție în serios, având în vedere că primul loc înseamnă dreptul de a se lăuda printre comunitățile sărace ale orașului, scrie Euronews.

Britanica Samatha Flores va fi dansatoarea care va conduce echipa uneia dintre cele mai importante comunități de samba din Rio: Imperio da Tijuca. Ea este prima dansatoare de origine străină care a condus o școală în rolul dansatorului principal (sau ”musa abre alas”, așa cum spun brazilienii) în cei 78 de ani de istorie a Carnavalului de la Rio.

Carnavalul de la Rio de Janeiro în cifre
La festival participă anual zeci de mii de turiști din jurul lumii. Din 2009 până în 2017, peste 1.5 milioane de turiști au vizitat Rio pentru a vedea faimosul Carnaval, procentul de hoteluri ocupate fiind de 90%.

Stadionul Sambadrome are o capacitate de 72.518 locuri, o lungime de 720 de metri, două saloane VIP și trei tribune obișnuite.

Anul acesta participă echipe de la 13 școli de samba și 54 de jurați. Organizatorii așteaptă ca peste 40.000 de oameni să participe la evenimentul din 2018.

Te-ar putea interesa si: O tânără din România a inventat casa pentru care nu ai nevoie de autorizație și este rezistentă la cutremur și foc! Cum arată locuința în interior:

Posta Maria a realizat, în scop demonstrativ, o casă dintr-un container industrial, de tip birou. Această are izolaţie, aer condiţionat şi multă lumina.

Tirgumureseanca spune că există posibilitatea construirii unei astfel de case şi din containere maritime care sunt mult mai rezistente, însă cu mai puţine facilităţi, relatează Radio Mureş.

Containerul maritim nu are izolaţie. La fel, nu are sistem electric încorporat. Cel industrial are. Din acesta am făcut atelierul meu şi, momentan, îl folosesc că şi atelier dar, între timp, dacă doresc să schimb ceva, atunci pot să-l folosesc şi pentru casă de weekend, de exemplu, sau pentru orice.”

O casă construită din containere are mai multe avantaje: nu necesită proiect şi nici autorizaţie de construcţie deoarece se poate amplasa direct pe teren. În plus, e rezistenţă la cutremur şi foc. Costurile sunt comparabile cu cele ale construcţiilor clasice, spune Poştă Maria:

Nu are nevoie de autorizaţie de construcţie, nu are nevoie de un proiect anume pentru realizarea unei case pentru că este că şi un joc Lego. Se montează unul lângă celălalt, se pot pune la etaj… deci, numai creativitatea nu are limite.

Costul unei astfel de case este undeva între casă de cărămidă şi cea de lemn. Deci, costurile sunt undeva la mijloc şi includ toate amenajările, tot ce ţine de construcţie.”

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x