Connect with us

La 19 ani spune ca are posteriorul mai mare decat al lui Kim Kardashian West. Cum arata goala, tanara care vrea sa demonstreze acest lucru cu orice pret…

De Citit

La 19 ani spune ca are posteriorul mai mare decat al lui Kim Kardashian West. Cum arata goala, tanara care vrea sa demonstreze acest lucru cu orice pret…

Are peste 5.7 milioane de fani pe Instagram! La 19 ani, Jailyne sustine ca posteriorul ei este mai generos decat al lui Kim Kardashian si are poze prin care incearca sa demonstreze acest lucru.

Imbracata in haine care sa se muleze perfect pe formele ei generoase, Jailyne Ojeda Ochoa a convins deja peste 5.7 milioane de oameni ca posteriorul ei merita atentie.

Tanara cu talie minuscula se pozeaza special pentru a-si scoate cel mai de pret atu in evidenta, starnind controverse pe reteaua de socializare. „WOW, imi doresc si eu implanturi ca ale ei”, a scris chiar cineva in comentarii.

De unii criticata, de altii adulata, tanara a tinut sa scrie un mesaj special pe Instagram, pentru a raspunde constatarilor pe care le fac cei ce ii urmaresc activitatea: „Sunt recunoscatoare pentru tot ce am reusit sa obtin in viata, dar si pentru oamenii care ma iubesc si ma sprijina. Iar celor care nu ma plac le multumesc pentru ca m-au motivat sa muncesc mai mult pentru a le demonstra contrariul.”

Te-ar putea interesa si: O tânără din România a inventat casa pentru care nu ai nevoie de autorizație și este rezistentă la cutremur și foc! Cum arată locuința în interior:

Posta Maria a realizat, în scop demonstrativ, o casă dintr-un container industrial, de tip birou. Această are izolaţie, aer condiţionat şi multă lumina.

Tirgumureseanca spune că există posibilitatea construirii unei astfel de case şi din containere maritime care sunt mult mai rezistente, însă cu mai puţine facilităţi, relatează Radio Mureş.

Containerul maritim nu are izolaţie. La fel, nu are sistem electric încorporat. Cel industrial are. Din acesta am făcut atelierul meu şi, momentan, îl folosesc că şi atelier dar, între timp, dacă doresc să schimb ceva, atunci pot să-l folosesc şi pentru casă de weekend, de exemplu, sau pentru orice.”

O casă construită din containere are mai multe avantaje: nu necesită proiect şi nici autorizaţie de construcţie deoarece se poate amplasa direct pe teren. În plus, e rezistenţă la cutremur şi foc. Costurile sunt comparabile cu cele ale construcţiilor clasice, spune Poştă Maria:

Nu are nevoie de autorizaţie de construcţie, nu are nevoie de un proiect anume pentru realizarea unei case pentru că este că şi un joc Lego. Se montează unul lângă celălalt, se pot pune la etaj… deci, numai creativitatea nu are limite.

Costul unei astfel de case este undeva între casă de cărămidă şi cea de lemn. Deci, costurile sunt undeva la mijloc şi includ toate amenajările, tot ce ţine de construcţie.”

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x