Connect with us

Liviu Dragnea: „Am furat sute de milioane de euro” PEDEAPSA? 2 ani cu suspendare!

De Citit

Liviu Dragnea: „Am furat sute de milioane de euro” PEDEAPSA? 2 ani cu suspendare!

Cum a ajuns Liviu Dragnea ministrul Dezvoltării, premierul Ponta a dat o ordonanta prin care i-a permis acestuia sa aloce fonduri in cadrul unui program național de dezvoltare prin simple ordine de ministru și nu prin hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial așa cum trebuia, de fapt. Ce s-a întamplat cu banii o arată un raport al Curții de Conturi, ținut la secret, conform Adevărul.

Obiceiul fostului ministru al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, de a construi săli de sport în neștire doar pentru a da de lucru și a oferi banii firmelor de partid s-a perpetuat si în ministeriatul lui Liviu Dragnea. O demonstrează un raport al Curții de Conturi, finalizat încă din primavara anului trecut, dar ținut la secret de actuala conducere, chiar dacă normele interne ale Curții prevăd obligativitatea publicării constatărilor.

 
În aprilie 2015, Curtea de Conturi a finalizat auditul performanței Programului național de dezvoltare locală (PNDL) finanțat de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) și derulat prin autoritățile locale.
Controlul a vizat perioada 2013 – 2014, iar concluziile raportului ar da mult de lucru DNA dacă documentul va ajunge pe masa procurorilor, așa cum a propus Departamentul Juridic al Curții de Conturi, care a emis un punct de vedere în favoarea sesizării organelor de urmărire penală.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

To Top