Connect with us

MESAJUL INSPIRATIONAL pe care fiecare FEMEIE trebuie sa il CITEASCA!

De Citit

MESAJUL INSPIRATIONAL pe care fiecare FEMEIE trebuie sa il CITEASCA!

Nu este neobisnuit sa mergi la baile publice si sa vezi pe pereti anumite mesaje scrise, notite, graffiti sau povestiri. Dar este neobisnuit ca cineva sa isi faca timp si sa raspunda cu drag acestora.

Un utilizator Reddit a facut cateva fotografii intr-una dintre aceste bai pe care mai apoi le-a postat pe internet.

A intrat in baia fetelor de la universitatatea pe care aceasta o frecventa si a gasit aceste mesaje pe pereti. Ea spune: ‘In baia fetelor de la universitatea mea, anumite tipe au scris pe pereti despre cele mai ingrozitoare experiente din viata lor. Cineva s-a gandit sa le raspunda.’

 

Citeste aceste randuri si pregateste-te sa fii inspirata!

Pentru fata care a fost violata: Esti atat de puternica! Nici nu pot intelege durerea prin care trebuie sa fi trecut. Dar faptul ca ai scris despre asta, chiar si pe acest perete al baii, imi da speranta.

Pentru fata cu turburari de alimentatie: Iti spun sigur, cu toate ca nu te cunosc, ca esti frumoasa si meriti sa fii si sanatoasa. Meriti sa te eliberezi de acele ganduri negre si sa scapi din acel iad.

Pentru fata cu un tata alcoolic: Imi pare atat de rau pentru toata agonia prin care probabil treci. Si din nou, trebuie sa fii foarte puternica ca sa poti sa scrii despre aceste apasari ale tale.

Pentru fata a carei tata a decedat: Dorul nu o sa treaca niciodata! Durerea pe care o simti datorita absentei lui nu va disparea. Dar iubirea si amintirile pe care le impartasiti sunt sigur ca inca sunt vii. Stiu in adancul inimii mele ca tatal tau care te-a lasat singura pe aceasta lume este extraordinar de mandru de persoana care tu ai devenit.

De fiecare data cand vad aceste confesiuni, ma bucur ca am privilegiul de a le citi. Aceste impartasiri, aceste secrete, sunt pretioase chiar daca sunt dezvaluiri triste din viata unei persoane. Asa ca va dau tuturor urmatoarele sfaturi de care sa tineti cont, chiar daca va regasiti printre randurile de mai sus sau nu:

  • Esti demn;
  • Esti puternic;
  • Esti curajos;
  • Esti iubit;
  • Exista persoane carora le pasa.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top