Connect with us

Milioane de români au ACȚIUNI la stat fără să știe. Cum puteți intra în posesia banilor!

De Citit

Milioane de români au ACȚIUNI la stat fără să știe. Cum puteți intra în posesia banilor!

Milioane de români au acţiuni la stat fără să ştie. Sunt titluri primite în urma planului de privatizare din anii 90. Aceștia îşi pot recupera banii sau pot decide să încaseze dividende.

După ce ați aflat dacă mai aveți acţiuni şi unde, puteți afla valoarea lor şi ce aveți de făcut mergând direct la Depozitarul Central din Capitală. Nu contează dacă aţi pierdut certificatele primite acum 20 de ani, aveți nevoie doar de cartea de identitate.

Adresa la care trebuie să mergeți este Bulevardul Carol I, nr. 34-36, Bucureşti. Dacă nu locuiți în București, puteți să aflați mai multe detalii prin intermediul poștei electronice a Depozitarului Central.

Trebuie să mai știti și faptul că aceste acţiuni pot fi şi moştenite. Dacă nu aveţi acţiuni şi vreţi să faceţi o astfel de investiţie, mai aveţi o şansă.

Statul român pregăteşte pentru luna iulie o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie. Vor fi scoase la vânzare un milion de acţiuni, fiecare la un preţ de 100 de lei, informează televiziunea națională.

sursa:eskape

 

Continue Reading

More in De Citit

To Top